Bezoek op 6 en 7 oktober onze demo-dagen

Zo ontdekt u hoe wij te werk gaan

Op 6 en 7 oktober organiseert Mondea show- en demonstratiedagen. Op die manier kunt u geheel vrijblijvend ontdekken hoe wij een spanplafond realiseren of hoe een traprenovatie verloopt. Een ander mooi voordeel van deze demo-dagen, is dat u kunt profiteren van €375 korting.  Meld u direct aan via het formulier op deze pagina!

Wanneer, waar en waarom?

Dit jaar vinden de demo-dagen plaats op vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober. Op vrijdag 6 oktober bent u van harte welkom in onze showroom van 10.00 uur ‘s ochtends tot 17.00 ‘s avonds. Op zaterdag 7 oktober hanteren wij openingstijden van 10.00 tot 16.00. U vindt onze ruime en overzichtelijke showroom aan de Roald Amundsenstraat 29 in Emmen. Een bezoekje aan onze demo-dagen is zeker de moeite waard als u uw interieur wilt laten upgraden naar het hoogste level. Dat is namelijk waar onze specialisten voor staan.

Wist u dit al over Mondea?

Mondea staat voor kwaliteit, vakwerk en resultaten op maat. Uw woonwensen zijn ons uitgangspunt. Zowel in traprenovatie als bij het plaatsen van een nieuw spanplafond. Als bewezen familiebedrijf bieden wij al meer dan 30 jaar oplossingen voor zowel particulieren als bedrijven. Onze aanpak wordt zeer gewaardeerd. De grote groep tevreden opdrachtgevers groeit alsmaar. Deze populariteit is terug te zien in de aanwezigheid van onze producten in diverse TV-programma’s en meerdere interieur- en woonmagazines. Inmiddels staan we internationaal geregistreerd bij het Benelux merkenbureau en behoort Mondea tot de 3% financieel meest gezonde bedrijven in Nederland (volgens onderzoek van kredietbeoordelaar GRAYDON). Kortom, als u op zoek bent naar een professionele partij in de markt, dan bent u bij Mondea aan het juiste adres.

Meld u direct aan voor onze demo-dagen

Heeft u woonwensen als het gaat om een nieuw spanplafond of een traprenovatie? Laat u dan geheel vrijblijvend inspireren en adviseren op onze show- en demonstratiedagen. U kunt zich eenvoudig aanmelden voor vrijdag 6 oktober of zaterdag 7 oktober. Vul ons online contactformulier in, bel naar 085 489 479 2 of stuur een e-mail naar info@mondea.nl. Wij zien u graag van harte tegemoet bij ons show- en demonstratiedagen in Emmen!