Akoestische plafond en wanden, geluidsabsorberend en sfeervolle make-over

Sommige huizen zijn akoestisch gezien een bron van ergenis. Een leuk gesprek is niet te verstaan. Om dat te veranderen biedt Mondea een uitgekiende en optisch schitterende mogelijkheid. Het akoestisch spanplafond of spanwand.

Strak ogend en geluiddempend spanplafond

Bij vernieuwing van plafonds wordt vaak gekeken naar standaard oplossingen. Plafondplaten plaatsen, systeemplafond installeren, daarbij losse plafondlampen monteren etc. Behoorlijk arbeidsintensief, gepaard gaand met sloop- en breekwerk, rommel en vaak redelijk prijzig. Een spanplafond biedt meer mogelijkheden, veel meer ! Zeker als akoestisch plafond- of zelfs als akoestische wand. In woonruimtes die uit beton zijn opgetrokken klinkt elk geluid hol en het galmt. Bepaald niet sfeervol. Daarbij is de aanblik van de groeven tussen de betonplaten in het plafond vaak een bijna letterlijke doorn in het oog. Met een Mondea spanplafond of spanwand kunnen twee vliegen in één klap worden geslagen. Het aanbrengen van een prachtig strak ogend en tevens geluiddempend plafond is ook een snelle en kostentechnisch interessante oplossing. Geluidsabsorberend en kabelvrij.

Spanplafond project bij FC Emmen

Ook in het stadion van FC Emmen hebben wij spanplafonds geïnstalleerd. Hieronder het eindresultaat:

Het Mondea assortiment biedt top oplossing door middel van akoestische spanplafonds, waarachter een speciaal geluidsabsorberend isolatieschuim wordt aangebracht. Voor optimale demping en leverbaar als plafond of wand. Neem daarbij het lichtplan en de installatie van de verlichting in het plafond. Zelfs bekabeling van televisie en stereo-installatie is achter akoestische plafonds of wanden prachtig weg te werken. Met als eindresultaat was een totaal nieuwe en verbeterde uitstraling en akoestiek van de betreffende woonruimtes. Doordachte plafondafwerking en ingebouwde galmdemping in optima forma!

Wat kost een akoestisch spanplafond?

Bijvoorbeeld uitgevoerd als akoestische variant? Neem daarvoor vrijblijvend contact op met de Mondea adviseur. Hij kan uw wensen en de spanplafond mogelijkheden met u doornemen om zo met u te komen tot een sfeervolle oplossing, die zich terugbetaald door het woongenot.