Spanplafond-woonkamer

Waarom u een spanplafond moet plaatsen in de woonkamer

5 voordelen van een spanplafond

Is uw plafond toe aan een onderhoudsbeurt, bent u de woonkamer aan het verbouwen of heeft u last van een gehorige woonkamer? Laat dan een spanplafond plaatsen! De installatie is snel voor elkaar, inclusief een naadloze afwerking. Lees snel meer over de voordelen van een spanplafond in de woonkamer.

1. Volledig aan te passen aan uw eigen stijl

Met een spanplafond heeft u volop keuze wat betreft kleuren en materialen. Zo kunt u zorgen dat uw spanplafond naadloos aansluit bij de rest van uw inrichting. Kies zelf de kleur en het materiaal, zodat het plafond past bij uw eigen stijl en voldoet aan al uw wensen. Zo maakt u van uw plafond een waardevolle toevoeging aan uw interieur.

2. Snel geplaatst

De woonkamer is het hart van het huis. U wilt natuurlijk niet dat deze kamer wekenlang een bouwput is. Gelukkig is de installatie van een spanplafond in een handomdraai voor elkaar. Laat u het spanplafond plaatsen door de specialisten van Mondea, dan is de klus meestal binnen een dag geklaard. Zo kan u dezelfde avond alweer lekker onderuit zakken in uw vernieuwde woonkamer.

3. Alle hoekjes verlicht

Goed licht is belangrijk in de woonkamer. U wilt dat er voldoende licht is om goed te kunnen zien in het donker, maar u wilt ook de mogelijkheid hebben om ’s avonds sfeerverlichting te gebruiken. Met een spanplafond bepaalt u zelf waar de verlichting komt te zitten.

4. Goede geluidsisolatie

Klinkt uw woonkamer wat hol of klinken geluiden er al snel hard? Dan kan een spanplafond helpen. Een spanplafond heeft namelijk een isolerende werking en kan ook geluiden dempen. Veel geluid wordt namelijk via het plafond weerkaatst. Een spanplafond daarentegen absorbeert het geluid. Zo wordt uw woonkamer een stuk minder gehorig en kunt u er pas echt lekker tot rust komen.

5. Keurige afwerking

Een ander voordeel van een spanplafond is de snelle en nette afwerking zonder gedoe. Zelfs de kabels van de lampen en de elektriciteitsdraden kunnen netjes weggewerkt worden, zodat deze niet meer te zien zijn.

Spanplafond in de woonkamer laten plaatsen

Dus wilt u ook een spanplafond in de woonkamer laten plaatsen en profiteren van deze voordelen? Neem dan snel contact op met Mondea. U kunt ons telefonisch bereiken via 0591 394 252. Of stuur een mail naar info@mondea.nl. Of gebruik het contactformulier op onze website. Dan is uw nieuwe spanplafond snel geregeld!