Traprenovatie voor uw open trap of dichte trap

Met ambachtelijke traprenovatie meer wooncomfort! Een trap is het visitekaartje voor uw entree en zorgt voor een luxe uitstraling. Daarbij is traprenovatie uiteindelijk kostenbesparend. Zonder rommel en hak- en breekwerk wordt tijdens de traprenovatie uw bestaande trap deels of geheel bekleed met de overzettreden. Tevens is het mogelijk de wangen te bekleden.

Bij de vernieuwde trap zijn bordes en treden voorzien van een slipremmend geborsteld oppervlak over de gehele trede. Antislip zonder storende plastic strip.

De trap is spatwaterdicht afgekit, wordt keurig op maat gemaakt en geschikt voor zwaar gebruik. Hierbij geldt dat de trap beperkt onderhoud vergt en nooit meer geschilderd hoeft te worden. Wij maken alleen gebruik van hoogwaardige materialen, levert ambachtelijk vakwerk en verhoogt door trapvernieuwing uw wooncomfort. Bovendien geven wij 12 jaar kwaliteitsgarantie op het doorslijten van al onze CPL overzettreden.

traprenovatie

Traprenovatie voor elke inrichting!

Voor elke inrichting is een geschikte trap beschikbaar. Zelfs met LED-Verlichting. Mondea ® trappen worden uitgevoerd in CPL laminaat in Europees eiken, Honing eiken, Kalk eiken, Rustiek eiken en Grijs eiken, Beuken, Ahorn, Kersen of Walnoot White Wash en Leisteen, de nieuwste kleur is Grijs betonlook.

Daarnaast ook in massief hout en in PVC-Vinyl. Tevens is er bijpassend laminaat voor overloop en entree leverbaar in exact hetzelfde motief en kleur. Gemaakt met zorg en toewijding. Uiteraard in de ambachtelijke kwaliteit die u van ons mag verwachten. Waarom dus nog langer wachten? Een traprenovatie maakt van uw trap een sierraad in uw huis, perfect passend bij uw interieur!

Traprenovatie wordt vakkundig en snel gerealiseerd!

Wij hebben ervaren specialisten in dienst die een traprenovatie vakkundig en snel voor u uitvoeren. Traprenovatie wordt vaak binnen 1 dag uitgevoerd, zonder onnodig hak- en breekwerk of verdere overlast en met de garantie van een super chique resultaat!

Vrijblijvende offerte voor traprenovatie? Gewoon doen!

De kosten van een traprenovatie zijn van verschillende factoren afhankelijk, waaronder het gekozen materiaal en de constructie van de trap. Om misverstanden te voorkomen zal onze adviseur op basis van uw bestaande situatie en uw specifieke wensen een vrijblijvende offerte uitbrengen. Op basis van deze offerte kunt u vervolgens weloverwogen een beslissing nemen. Helder, duidelijk, kortom …. Mondea ®!

Meer informatie over traprenovatie?

Op deze site vindt u meer informatie over ons bedrijf en onze producten. Als u verder vragen of opmerkingen heeft of u wilt vrijblijvend een afspraak maken met één van onze adviseurs, dan kan dat via het contactformulier of telefonisch via 085-4894792.