Badkamer plafond

Uw badkamer plafond krijgt vaak te weinig aandacht. Betegeling, kasten, spiegels en sanitairzijn meestal de eerste zaken waaraan men denkt bij een nieuwe- of te renoveren badkamer.

badkamerplafond_mat

Het plafond wordt vaak vergeten of “er nog even bij” gedaan. Toch is het vaak juist het plafond dat een nieuwe- of vernieuwde badkamer echt helemaal af maakt. Mondea biedt hierbij met een spanplafond op maat een perfecte oplossing. Een hoogglans plafond of toch liever helemaal mat, geen probleem.

Badkamer plafond controleren

Uw badkamer plafond laten bekijken door de Mondea expert. Een plafond in uw badkamer moet voldoen aan hoge kwaliteitseisen, zeker door de luchtvochtigheid. Onderhoudsvriendelijk en duurzaam. En het plafond moet bijdragen aan uw beleving van sfeer en comfort die uw badkamer u moet bieden. Laat de adviseur van Mondea eens bij u bekijken welke mogelijkheden uw badkamer in zich herbergt om met een spanplafond de uitstraling naar een hoger plan te tillen. Bij een controle kan de Mondea adviseur u alle informatie geven over plaatsing en keuzemogelijkheden, passend bij de stijl van de door u gewenste badkamer. In mat of hoogglans, meer dan 100 kleuren.

Badkamer plafond uitbreiden met LED licht

Uw badkamer plafond voorzien van een fraai lichtontwerp in bijv. LED-licht. Met licht in de badkamer ,op fraaie wijze in het plafond ingebouwd, is het totaalplaatje compleet. Een Mondea spanplafond is juist zeer geschikt voor deze mogelijkheden. Juist in de badkamer draagt verlichting in hoge mate bij aan de sfeer en uitstraling van de gehele badkamer. Met een goed doordacht lichtplan geeft u uw badkamer dus gelijktijdig met een nieuw plafond ook het meest optimale lichtontwerp mee. Door diverse praktijkbeelden kunt u in een vrijblijvend gesprek met de Mondea adviseur een goed beeld krijgen wat de juiste verlichting in combinatie met een Mondea spanplafond in uw badkamer kan betekenen.

badkamperplafond_hoogglans

Een badkamer plafond installeren

Een badkamer plafond installeren kan vaak binnen 1 dag. De Mondea monteurs weten door de ervaring en hun doordachte werkwijze de hele klus vaak sneller te klaren dan u misschien vooraf zou denken.

De reëel te verwachten werktijd en uiteraard de totaalprijs van een badkamer plafond van Mondea kunnen u in een persoonlijk vrijblijvend gesprek met de Mondea adviseur precies worden berekend. Hij kan u op basis van uw unieke situatie een transparante prijsofferte maken, waarbij uw wensen, de grootte van de badkamer, toepassing van een lichtontwerp etc. uiteraard de leidraad zijn bij het uiteindelijke installeren