keuken-plafond

Gratis lichtplan bij een nieuw spanplafond in uw keuken

Nu met een gratis lichtplan!

Laat u een nieuw huis bouwen, of bent u in uw bestaande keuken toe aan renovatie inclusief nieuwe keuken? Maak dan ook kennis met het spanplafond. Voor het inbouwen van een spanplafond is geen grote ingrijpende verbouwing nodig en verbetert de akoestiek in uw keuken aanzienlijk. Als u bij Mondea een spanplafond bestelt, krijgt u er een gratis lichtplan bij. U leest hier meer over het spanplafond.

Spanplafond biedt vele voordelen

Iedereen heeft in zijn huis of bedrijfspand graag een praktische keuken die er goed uitziet. Een spanplafond doet daarbij een flinke duit in het zakje. Met een spanplafond kunt u kiezen uit veel verschillende kleuren en materialen. Zo laat u het plafond helemaal aansluiten bij uw wensen en maakt u van de ruimte een stijlvol geheel. Om u te overtuigen zetten we hieronder direct de voordelen van een spanplafond op een rijtje:

  • Geen hak- of breekwerk nodig
  • Meestal binnen 1 dag klaar
  • Geïnstalleerd door zeer ervaren specialisten
  • Akoestische materialen zijn mogelijk
  • Bepaal zelf uw verlichtingsplan
  • Verschillende mogelijkheden m.b.t. materiaal en kleur van het plafond

Verbeterde akoestiek in de keuken

Veel keukens hebben een slechte akoestiek. Omdat er vaak een harde vloer in ligt, is het geluid in de keuken vaak er hol. Een spanplafond dempt geluid, waardoor de akoestiek en verstaanbaarheid bij praten in de keuken aanzienlijk verbetert. Het materiaal heeft namelijk een sterk geluidsabsorberende werking. Een spanplafond kaatst het geluid dus niet door de hele ruimte, maar absorbeert het.

Nette afwerking

Kabels van lampen, draden van de elektra en zelfs leidingwerk zijn eenvoudig weg te werken onder een spanplafond. Dit plafond is dus niet alleen binnen een dag geplaatst, maar ook nog eens zeer zorgvuldig afgewerkt.

Zelf bepalen waar verlichting komt

Tot slot wijzen we u ook graag op de verlichting die u in een spanplafond kunt aanbrengen. Wilt u een grote lamp voor overdag, sfeerverlichting voor in de avond en spots om bepaalde hoekjes van de kamer goed uit te lichten? Dit is met een spanplafond allemaal geen enkel probleem. U bepaalt namelijk zelf waar de verlichting komt te hangen.

Spanplafond: nu met gratis lichtplan

Een spanplafond bestelt u bij Mondea nu met gratis lichtplan. Zo hoeft u zelf niet uit te zoeken wat de mooiste en voordeligste verlichting voor uw keuken is. Wij maken dan een professioneel lichtplan voor u. Is dat geen mooi aanbod?

Contact met Mondea

Wilt u ook een spanplafond laten plaatsen door Mondea met daarbij een gratis lichtplan? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0591 394 252. Ook per mail kunt u ons bereiken. Stuur dan uw mail naar info@mondea.nl.