Dichte Trap: treden, stootborden, wangen en Led.

Uw oude trap renoveren, met Mondea overzettreden. Nieuwe treden van CPL Laminaat of massief hout of zelfs van PVC-Vinyl. Dat alles gecombineerd met nieuwe stootborden. Traprenovatie van de trap, de boom met wangen en zelfs het bordes en de overloop in dezelfde materialen. Snel vakkundig en zonder breken.

Trap renoveren met LED verlichting, keurig weggewerkt in de tredes? Het kan!

Dichte Trap

Uw persoonlijke smaak vertaald in vakkundige bekleding met kwaliteits-overzettreden! Mondea ® kan uw trap in stijl voor u renoveren. Ambachtelijk maatwerk zonder rommel en hak- en breekwerk. Met een pracht eindresultaat. Dat is de Mondea ® methode. Om u extra inspiratie aan te reiken, geven een flink aantal interieurfoto’s u een idee hoe een bepaalde trap in een interieur tot leven komt. Even doorklikken en er gaat een wereld aan trappen voor u open.

Meer weten over een dichte trap? Mail- of bel de Mondea ® adviseur

Op de pagina’s met impressies van open- en dichte trappen vindt u een keur van uitvoeringen en materialen. Heeft u vragen over een specifieke uitvoering of wilt u meer weten over een bepaalde trap op één van de foto’s die u op onze pagina’s aantreft? Neem dan vrijblijvend contact op met de Mondea ® adviseur. Hij kan u alles vertellen over het aanschaffen en monteren van de trap van uw voorkeur en uiteraard op uw vragen een antwoord geven.