Spanplafonds voor kantoren

Hebt u net een nieuw kantoor gekocht dat verbouwd moet worden? Of is het plafond in uw kantoor toe aan vernieuwing? Een spanplafond biedt een aantal mooie voordelen! Hieronder vindt u al een aantal gerealiseerde spanplafonds voor verschillende bedrijven:

Waarom een spanplafond zeer geschikt is voor een kantoor

Spanplafonds zijn door ons doorgaans erg snel geplaatst. We hoeven ook niet een heel kantoor af te breken tijdens de verbouwing. In de eerste plaats is een spanplafond dus erg geschikt omdat het gemakkelijk te plaatsen is en het kantoor snel weer kan functioneren als kantoor. Een ander voordeel is dat spanplafonds kunnen worden voorzien van een print, alles is hierbij mogelijk. Bovenstaande voorbeelden laten al een aantal mogelijkheden zien. Uiteindelijk kunt u zelf kiezen wat u op uw plafond gedrukt hebt.

Dus:

  • Geen hak- of breekwerk nodig.
  • Bedrukken van het plafond mogelijk.
  • Degelijke en snelle installatie.
  • Meubels kunnen meestal gewoon blijven staan.

Akoestische spanplafonds voor kantoren

Kantoren kunnen erg luidruchtig zijn. Een goede demping van alle geluiden die de ruimte doorgaan zorgt voor een rustige en werkbare sfeer. Wij kunnen het spanplafond maken van een akoestisch materiaal. Dit doet wonderen voor de akoestiek in de ruimte.

Spanplafond kantoor verlichtingsplan

Veel mogelijk wat betreft verlichting

Spanplafonds bieden ook oneindig veel mogelijkheden m.b.t. de verlichting. Omdat we de kabels netjes onder het spanplafond plaatsen kunnen we waar u wilt verlichting plaatsen. Heeft u een bijzondere wens wat betreft de verlichting? Dan is dit bij een spanplafond hoogstwaarschijnlijk mogelijk.

De kracht van Mondea

Wij zijn al meer dan 30 jaar bezig met spanplafonds. Dat betekent dat we al die jaren ons product en onze skills hebben ontwikkeld en staan waar we nu staan. Dat zorgt ervoor dat we snel en efficiënt een spanplafond installeren en er geen verassingen zijn bij de uitvoering. Afspraken komen we altijd na en we zijn een echt familiebedrijf. U bent dus verzekerd van een soepel verloop van het project en kunt een beroep doen op onze ervaring met het product.

Vrijblijvend een offerte of meer informatie over spanplafonds?

Wilt u meer weten over wat Mondea voor uw kantoor kan betekenen? Neem dan contact op door te bellen naar 0591 394 252 of te mailen naar info@mondea.nl. U kunt tevens gebruik maken van het contactformulier. Onze adviseurs vertellen u graag alles over ons product, onze service en de kosten voor spanplafonds voor uw kantoor.