Open traprenovatie

Het goed bekleden van een open trap vergt geduld, precisie en vakmanschap.
Bij een open trap worden de treden rondom bekleed. Dus de bovenkant, de achterkant en natuurlijk ook de onderkant van elke trede. Wij kunnen zelfs uw open trap omtoveren tot een dichte trap. Vaak binnen 1 dag.

Uw persoonlijke smaak vertaald in vakkundige bekleding met kwaliteits-overzettreden! Mondea ® kan uw trap in stijl voor u renoveren.

Open trap

Ambachtelijk maatwerk zonder rommel en hak- en breekwerk. Met een pracht eindresultaat. Dat is de Mondea ® methode. Om u extra inspiratie aan te reiken, geven een flink aantal interieurfoto’s u een idee hoe een bepaalde trap in een interieur tot leven komt. Even doorklikken en er gaat een wereld aan trappen voor u open.

Beuken opentrap

Is open traprenovatie interessant voor u? Onze adviseur geeft u graag alle info

Open- en dichte trappen staan in helder in beeld op de fotopagina’s. Natuurlijk in diverse uitvoeringen en materialen om u optimaal te inspireren. Is er een bepaalde trap op één van de foto’s die uw interesse heeft gewekt of bent u benieuwd hoe een gerenoveerde trap positief aan uw interieur kan bijdragen?

Neem gewoon eens contact op met de ervaren Mondea ® adviseur. In een vrijblijvend gesprek kan hij u volledig informeren over de vele keuzemogelijkheden, alle details rond de montage en last but not least over de prijs, waarbij uw wensen en woonsituatie de bepalende factoren zijn.