Mondea, een familiebedrijf al 3 generaties vernieuwend

Mondea staat voor kwaliteit, levensduur en vakwerk op maat! Uw woonwensen zijn voor ons het uitgangspunt om vakwerk op maat te leveren. Zowel in traprenovatie als bij het plaatsen van een nieuw plafond. Onze producten zijn de laatste jaren regelmatig te zien in diverse TV-programma’s en in meerdere interieur- en woonmagazines.

Wij zijn een gedegen familiebedrijf met een inmiddels jarenlange ervaring in het verfraaien en onderhouden van uw huis. De Mondea organisatie is al meer dan 30 jaar actief en is internationaal geregistreerd bij het Benelux merkenbureau .

Vele tienduizenden tevreden klanten zijn u al voor gegaan. Wij werken met vaste, zeer goed opgeleide vakmensen die borg staan voor oerdegelijke montage. Keurig afgewerkt, en altijd netjes en schoon gemonteerd want het eindresultaat en u als tevreden klant zijn voor ons de uiteindelijke maatstaf.

CBW Erkend en financieel gezond

Volgens onderzoek van krediet beoordelaar GRAYDON behoort Mondea tot de 3% financieel meest gezonde bedrijven in Nederland. Dus voor u een zekerheid, dat we ook de komende 30 jaar ons best voor u zullen blijven doen.

De Mondea methode…wordt gewaardeerd.

Persoonlijke aandacht voor u, luisteren naar uw wensen en deze vertalen naar een bijzonder smaakvolle en stijlvolle upgrade van uw interieur is bij ons altijd de insteek om uw woonwensen te realiseren. Van ontwerp tot realisatie. Of het nu gaat om het renoveren van uw trap of bij het monteren van uw nieuwe plafond. Wij noemen dit de “Mondea-methode”! Waarbij u centraal staat! Veiligheid, gedegen kwaliteit en nauwkeurige montage staan tijdens het werk voorop. Voor u ook vooral schoon en zonder rommel. En een minimum aan onderhoud is natuurlijk altijd een pré!

Redenen genoeg dus om eens te informeren naar de mogelijkheden die wij kunnen bieden. Dus denkt u over het upgraden van uw interieur? Wilt u uw entrée uw visitekaartje maken door het renoveren van uw trap of uw plafond een compleet ander aanzicht geven door het professioneel laten plaatsen van een mooi strak spanplafond? Mondea is uw partner met internationale allure, die graag persoonlijk met u meedenkt en u vrijblijvend alle advies geeft om uw woonwensen optimaal te realiseren!