Spanplafonds van Mondea

Een spanplafond plaatsen is een van de specialiteiten van Mondea. Mondea® is een geregistreerd merk in de Benelux en Zwitserland en staat voor kwaliteit, levensduur en vakwerk op maat als het gaat om spanplafonds. Wellicht kent u ons al uit interieur- en woonmagazines of heeft u ons al eens een spanplafond of ons bedrijf in een tv-programma gezien. Tienduizenden klanten hebben inmiddels gebruik gemaakt van onze hoogwaardige dienstverlening. Om ons hoge niveau blijvend waar te maken hebben wij de beschikking over goed opgeleide vakmensen. Verder staan wij borg voor een superdegelijke montage en werken we ieder project keurig af. We willen tenslotte beiden hetzelfde: Een snel en vakkundig uitgevoerde opdracht met een schoon opgeleverd eindresultaat met een fraai spanplafond.

Spanplafond

Een spanplafond plaatsen kost weinig tijd

Het plaatsen van een spanplafond is voor Mondea dagelijks werk. Dat wil niet zeggen dat we alles maar routinematig volgens een standaardpatroon leveren. Wij bieden namelijk bij iedere opdracht volledig maatwerk. Wensen zijn voor ons leidend en zorgen voor een maatwerk plan en een vakkundige uitvoering. Wij willen namelijk onze klanten volledig tevredenstellen.

Wat zijn de mogelijkheden van een spanplafond?

De oorspronkelijk standaard witte uitvoering van spanplafonds, waarbij vrijwel geen aanvullende keuze was voor extra opties, heeft plaats gemaakt voor een keur aan mogelijkheden en uitbreidingen. Tevens wordt er professioneel nagedacht over het verlichtingsplan. Mondea heeft een assortiment dat bestaat uit:

  • Verschillende uitvoeringen
  • Diverse kleuren spanplafond direct leverbaar
  • Akoestische plafonds
  • Printmotieven die passen bij uw wensen
  • Verlichtingsplan met ingebouwde LED geven uw spanplafond een unieke uitstraling

Er is ontzettend veel mogelijk bij Mondea. U kunt kiezen uit verschillende materialen die voor het plafond worden gebruikt. U kunt dus ook uw badkamer voorzien van een span plafond. De printmotieven bieden eindeloos mogelijkheden om een bijzonder plafond te realiseren. Denk aan wolken motief, een specifieke kleur of een rustgevend beeld. Met ingebouwde LED verlichting zien onze plafonds er zeer stijlvol uit. Wij denken graag met u mee over uw verlichtingsplan.

Uw ideale plafond

Heeft u specifieke wensen of twijfelt u over de mogelijkheden voor uw plafond? Neem dan gewoon contact met ons op. Wij zijn ervan overtuigd dat we in elke situatie een oplossing kunnen bieden die past bij uw wensen. Met onze expertise slagen we er altijd in om uw basisidee te vertalen naar een praktisch haalbare uitwerking met een gegarandeerd superkwaliteit eindresultaat van uw spanplafond.

Spanplafond met spots

Meer weten over een spanplafond van Mondea?

Heeft u meer informatie nodig of wilt u direct een offerte aanvragen voor een spanplafond? Bel dan met Mondea op telefoonnummer 0591-394252 of stuur een e-mail naar info@mondea.nl. Wilt u graag eerst wat meer weten over de voordelen en bijzonderheden van spanplafonds? Wij beantwoorden graag al uw vragen en stellen vrijblijvend een offerte op. Uiteindelijk kunnen wij ook een verlichtingsplan maken en alles installeren. Voor u het weet geniet u thuis van een fantastisch spanplafond.

Spanplafond huiskamer

Spanplafond badkamer