Spanplafonds van Mondea

Wilt u graag uw plafond renoveren maar heeft u weinig zin in een grote verbouwing? Mondea biedt u een betaalbare oplossing in de vorm van een spanplafond. Als familiebedrijf heeft Mondea al meer dan 30 jaar ervaring met spanplafonds.

Een spanplafond van Mondea wordt onder het huidige plafond gespannen. U kunt zowel een hoogglans plafond als een mat plafond nemen. Omdat we hoogwaardige materialen gebruiken kunnen we een plafond er uit laten zien alsof het gestuukt is. Het is nu zelfs mogelijk een plafond te laten bedrukken met een afbeelding.

Martein vertelt over Mondea spanplafonds

In het programma Welcome Home vertelt Martein over de Mondea spanplafonds. De video bekijkt u hier:

De voordelen van een Mondea spanplafond

Een spanplafond van Mondea biedt een aantal voordelen ten opzichte van een normaal plafond:

 • Hoge kwaliteit materialen
 • In de meeste gevallen binnen 1 dag gemonteerd
 • Veel mogelijkheden mbt verlichting
 • Altijd een recht en waterpas eindresultaat
 • Beschikbaar in verschillende kleuren en materialen

Benieuwd naar de ervaring van onze klanten? Bekijk dan even de reviews van klanten.

  Uw naam (*)

  Uw e-mail (*)

  Uw telefoonnummer (*)

  Woonplaats (*)

  Uw bericht

  Spanplafond

  Spanplafond badkamer

  De mogelijkheden voor een spanplafond

  Bij Mondea is er veel mogelijk. Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijkheden die u bij Mondea heeft:

  Spanplafond verlichting

  U kunt een spanplafond met led verlichting laten installeren. De led verlichting wordt naadloos verwerkt in het plafond. Samen met een van onze adviseurs wordt het perfecte verlichtingsplan uitgewerkt. U hoeft zich daarbij geen zorgen te maken over uw veiligheid. De materialen die we gebruiken voor onze plafonds zijn 100% brandveilig. Heeft u liever andere verlichting in uw plafond? Ook dit kan geregeld worden. Wanneer een van onze adviseurs langskomt om uw situatie te bekijken kunt u al uw wensen voor het spanplafond bespreken.

  Materialen voor plafonds

  Er zijn ook verschillende materialen die kunnen worden gebruikt. Zo hebben we matte plafonds, het hoogwaardige materiaal dat wordt gebruikt ziet eruit als een gestuukt plafond. U kunt vanzelfsprekend ook uit verschillende kleuren kiezen voor het doek dat valk onder uw plafond wordt gespannen. Daarnaast hebben we ook hoogglans materiaal. Het doek is vocht bestendig en heeft een strakke en moderne look. Dit materiaal wordt veel gebruikt voor spanplafonds in een badkamer. Voor kantoren installeren wij ook vaak hoogglans plafonds vanwege de bijzondere uitstraling én de mogelijkheden voor verlichting die een spanplafond biedt.

  Spanplafond met afbeelding

  Wilt u iets speciaals? Mondea kan een door u gekozen afbeelding op het plafond printen. U kunt van uw woonkamer, badkamer of kantoor een unieke ruimte maken door bijvoorbeeld een mooi motief op het doek te laten printen. De mogelijkheden hierin zijn eindeloos. Hieronder vindt u een aantal gerealiseerde projecten waar we een afbeelding op het spanplafond printte.

  De werkwijze van Mondea

  Mondea is een echt familiebedrijf. We hebben al meer dan 30 jaar ervaring met het spanplafond. Deze 30 jaar ervaring heeft ervoor gezorgd dat onze werkwijze gestroomlijnd is en het eindresultaat altijd perfect is. Centraal in onze werkwijze staat de persoonlijke benadering. We worden gelukkig van tevreden klanten en krijgen energie van het opleveren een kwalitatief hoogstaand spanplafond. Dankzij onze ervaring kunnen we ook goed inschatten hoe de verlichting van een ruimte het beste tot zijn recht komt. Verder geloven wij in het motto “afspraak = afspraak”. Alles wat wij vooraf beloven komen we ook na. In het geval dat iets niet loopt zoals gepland was nemen wij de nodige stappen om alsnog het gewenste eindresultaat te verwezenlijken. Mondea is dan ook CBW-erkend. Kies daarom voor een Mondea spanplafond!

  spanplafond met led verlichting

  U heeft interesse in een Mondea spanplafond, wat nu?

  Heeft u interesse en wilt u graag meer weten over de werkwijze van Mondea en wat er bij u thuis allemaal mogelijk is? U kunt met al uw vragen bij Mondea terecht. Onze adviseurs vertellen u graag alles over de mogelijkheden en denken met u mee.

  Neem contact op met Mondea

  Wanneer u geïnteresseerd bent in de toepassing van spanplafonds voor uw woonkamer of badkamer kunt u informatie aanvragen via ons contactformulier. U kunt ook bellen naar: 085-4894792 of een mail sturen naar info@mondea.nl. Vervolgens maken we een afspraak met u om langs te komen. Wilt u meer weten over de kosten per m2 van spanplafonds? Vraag dan hier een offerte aan.

  Mondea komt bij u langs

  Een adviseur van Mondea komt langs om uw wensen te bespreken en de ruimte te bekijken. We maken dan een plan voor het plafond, de verlichting, het materiaal en de randafwerking. Tijdens het adviesgesprek kunt u al uw vragen stellen en kijkt u samen met een Mondea adviseur wat het beste past in uw situatie. Wij zijn graag erg betrokken bij de klant. Vandaar dat we ook graag eerst langskomen om uw woning te bekijken. Als er een plan is gemaakt stellen wij een offerte op, deze kunt u rustig bekijken alvorens u akkoord gaat met het voorstel.

  Installatie van het spanplafond

  Na uw goedkeuring van de offerte komen we langs om het spanplafond in uw woonkamer of badkamer te installeren. Het aanbrengen van een plafond is doorgaans in een dag geregeld. Hierdoor vermijdt u een ingrijpende verbouwing en geniet u in no time van uw nieuwe spanplafond. Heeft u achteraf nog andere wensen? Of bent u niet geheel tevreden? Ook na de installatie blijven we betrokken bij onze klanten en helpen wij u met nieuwe wensen of problemen die zich voordoen bij uw spanplafond.

  Vraag vrijblijvend een offerte aan

  Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan!