spanplafond

Last van scheuren in je plafond? Kies voor een spanplafond renovatie

Spanplafond renovatie bij scheuren

Scheuren in het stucwerk van het plafond kunnen af en toe voorkomen. Kleine scheurtjes vallen meestal niet eens zo erg op. Deze kunt u zelf vullen of laten zitten, maar op den duur worden dit toch ergere scheuren. Daarom is het vaak beter om direct uw plafond onder handen te nemen wanneer u merkt dat er scheuren ontstaan. De beste oplossing? Een spanplafond laten plaatsen door de specialisten van Mondea. Dat is snel geregeld, niet duur en zeer stijlvol. Lees hier meer over spanplafond renovatie bij last van scheuren in het plafond.

Wat is een spanplafond

Een spanplafond is een doek dat onder uw huidige plafond geplaatst wordt. Het wordt netjes afgewerkt en zo strak gespannen dat het niemand zal opvallen dat het plafond bestaat uit een kunststof doek. Het is niet duur, heeft een lange levensduur en is dé oplossing wanneer u scheuren heeft in uw huidige plafond.

Renovatie zonder rommel

Het herstellen van scheuren en het renoveren van een plafond gaat vaak gepaard met veel bouwstof. Dit komt doordat er vaak breekwerk uitgevoerd moet worden, voordat het plafond hersteld kan worden. Zeker wanneer u snel de renovatie wilt uitvoeren, zit u hier niet op te wachten. Bij een spanplafond heeft u hier gelukkig helemaal geen last van. Een spanplafond kan namelijk geplaatst worden zonder breekwerkzaamheden. Hierdoor heeft u dus ook geen last van bouwstof of andere rommel in huis.

Snel een compleet nieuw plafond

Een plafondrenovatie is een goed moment om uw pand te voorzien van andere gemakken, zoals extra lichtpunten, gordijnrails of een sierlijke plafondafwerking. Deze aanpassingen aan het plafond zijn ook goed toe te passen wanneer u kiest voor een spanplafond. Bovendien kunt u met een spanplafond zelf bepalen waar de lichtpunten komen. De draden kunnen namelijk gemakkelijk weggewerkt worden boven het plafond.

Voordelen van een spanplafond

  • De renovatie is binnen een dag voor elkaar
  • Een lichte constructie
  • Geen sloopwerkzaamheden nodig
  • Scheuren in het plafond zijn niet meer zichtbaar
  • Een betere akoestiek en isolatie

Scheuren in plafond laten herstellen

Heeft u last van scheuren in uw plafond en wilt u die laten herstellen? Kies dan voor een snelle spanplafond renovatie door de experts van Mondea. Voor meer informatie of een offerte op maat neemt u contact met ons op. U kunt mailen naar info@mondea.nl of bellen naar 0591 394 252. Of gebruik het contactformulier op de website.