Een Mondea spanplafond voor uw keuken

Bent u op zoek naar een nieuw plafond voor uw keuken? Een spanplafond kan uitkomst bieden! Spanplafonds zijn een steeds populairder wordende keuze voor in de keuken. Naast dat een spanplafond zonder een ingrijpende verbouwing kan worden geïnstalleerd heeft het ook een akoestische werking op de ruimte. Laat de keuken nu net een ruimte zijn waar veel geluid wordt geproduceerd.

Waarom een spanplafond in de keuken?

Een spanplafond maakt het mogelijk om verlichting te plaatsen waar u dat wil, zonder dat hier veel werk moet worden besteedt aan het wegwerken van kabels en bedrading. Een ander voordeel is dat we het plafond meestal binnen 1 dag hebben geïnstalleerd. Staat er al een heel aanrecht in de keuken? Dat is geen probleem. De meeste meubels en andere onderdelen van de keuken kunnen gewoon blijven staan tijdens de verbouwing.

Voordelen van een Mondea spanplafond zijn:

  • Geen hak- of breekwerk nodig en meestal binnen 1 dag klaar.
  • Geïnstalleerd door zeer ervaren specialisten.
  • Akoestische materialen zijn mogelijk.
  • Bepaal zelf uw verlichtingsplan.
  • Verschillende mogelijkheden m.b.t. materiaal en kleur van het plafond.

Martein vertelt over Mondea Spanplafonds:

Gerealiseerde spanplafonds in de keuken

Wij zijn erg trots op onze gerealiseerde projecten. Hieronder vindt u een overzicht van een aantal keukens waar Mondea een spanplafond heeft geplaatst. Als u een vraag heeft over de mogelijkheden die een spanplafond biedt voor uw keuken kunt u contact opnemen door te bellen naar: 0591 394 252 of te mailen naar: info@mondea.nl

Vrijblijvend een offerte voor uw keuken?

Wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen voor een spanplafond in uw keuken? We helpen u graag verder en beantwoorden al uw vragen. Contact opnemen kan via het contactformulier op de website. U kunt natuurlijk ook bellen naar: 0591 394 252 of een e-mail sturen naar info@mondea.nl.