Realiseer uw woonwensen

Heeft u in Amersfoort weleens gehoord van spanplafonds? Dit is dé manier om uw interieur een nieuwe uitstraling te geven. Het plaatsen van een spanplafond is specialistisch werk. Heeft u interesse in spanplafonds? Dan kunt u in de provincie Utrecht terecht bij familiebedrijf Mondea. Al meer dan 30 jaar hebben wij ervaring met het verfraaien en onderhouden van huizen, hotels en restaurants. Is uw interesse gewekt? Neem dan contact op in Amersfoort met Mondea voor uw nieuwe spanplafond.

Amersfoort spanplafond

Met spanplafonds krijgt u een sfeervol interieur

Akoestisch gezien zijn sommige huizen een bron van ergernis. Is dit bij u ook het geval? De oplossing is het plaatsen van een akoestisch plafond en eventueel wanden in Amersfoort. Onze vakmensen brengen een spanplafond binnen één dag aan. U krijgt er een strak ogend en geluiddempend plafond voor terug. U heeft veel mogelijkheden op het gebied van spanplafonds. Wit is standaard, maar u kunt ook kiezen voor een andere stijl, kleur of verlichting.

Wij luisteren naar uw wensen, kijken wat er mogelijk is bij u thuis en geven op basis daarvan advies in Amersfoort. Een verbeterde uitstraling en akoestiek is wat een spanplafond voor uw woning kan doen.

De Mondeau werkwijze

Spanplafonds kunnen geplaatst worden in uw woonkamer, slaapkamer of zelfs uw zwembad. Kiest u voor Mondea, dan kiest u in Amersfoort voor de volgende werkwijze:

  • Vakbekwaam personeel
  • Gratis woonadvies
  • Materialen van goede kwaliteit
  • Afspraak = Afspraak
  • CWB erkend: een veilige koop en meer zekerheid

De klant staat bij Mondea centraal. Dit noemen wij ook wel de Mondea methode. Naast spanplafonds zijn wij in Amersfoort ook experts op het gebied van traprenovaties. Dit is een uitstekende manier om meer wooncomfort te creëren. Uw bestaande trap bekleden wij dan voor een deel of in zijn geheel met overzettreden. Op het gebied van stijl, kleur, afwerking en verlichting heeft u bij traprenovatie veel mogelijkheden. Met een spanplafond of traprenovatie geeft u uw interieur een unieke uitstraling. Dat wilt u toch ook in Amersfoort?

Neem in Amersfoort contact met ons op

Voor meer informatie of vragen over een spanplafond kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. U kunt ons telefonisch bereiken via: 085-4894792. Ook kunt u een mail sturen naar: info@mondea.nl. Bij Mondea bent u in Amersfoort aan het juiste adres voor spanplafonds.