Maak uw interieurwensen werkelijkheid

Waarschijnlijk heeft u weleens van ons gehoordin Amsterdam. Mondea is een echt familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in het verfraaien en onderhouden van woningen. In de provincie Noord-Holland zijn wij dé specialist op het gebied van spanplafonds. Bent u op zoek naar een nieuwe uitstraling van uw interieur? Met een spanplafond kunt u dit eenvoudig realiseren. Een betere akoestiek, plaatsing binnen 1 dag en het veroorzaakt geen rommel in Amsterdam. Dat is wat u wilt. Interesse? Informeer naar uw mogelijkheden op het gebied van spanplafonds bij Mondea.

Amsterdam spanplafond

Verhoog uw wooncomfort met spanplafonds

In Amsterdam is uw plafond een belangrijk onderdeel van uw interieur. Het bepaalt voor een groot deel de sfeer in huis. Ergert u zich al langer aan de slechte akoestiek? Misschien is een spanplafond dan iets voor u. Spanplafonds werken geluiddempend en ogen strak. Uw oude plafond is verleden tijd. Op het gebied van spanplafonds heeft u veel mogelijkheden. Bepaal uw eigen stijl, kleur en afwerking in Amsterdam.

Of verhoog uw wooncomfort met traprenovatie. Dit is een ander specialisme van Mondea. Uw trap wordt het visitekaartje van uw woning dankzij traprenovatie. Hoe? Wij bekleden uw bestaande trap met op maat gemaakte overzettreden. Het eindresultaat van traprenovatie is een compleet nieuw interieur in Amsterdam.

Profiteer in Amsterdam van de voordelen

Woont u in de provincie Noord-Holland? Dan heeft u geluk. U profiteert dan van onze volgende voordelen:

  • Een persoonlijke benadering
  • Hoge, degelijke kwaliteit
  • Afspraak = Afspraak
  • Vrijblijvend woonadvies
  • CWB erkend: dit betekent een veilige koop en meer zekerheid

Bij Mondea staat u als klant centraal. Dit noemen wij ook wel de Mondea methode. Wij luisteren naar uw wensen en vertalen dit naar een spanplafond die u wilt. Met persoonlijke aandacht maakt u dan de juiste keuze. Mondea helpt u graag in Amsterdam bij een smaakvolle upgrade van uw interieur.

Onze contactgegevens

Bent u er al uit? Of wilt u meer informatie over het plaatsen van spanplafonds? U kunt vanuit Amsterdam een kijkje komen nemen bij één van onze showrooms. Onze vakmensen vertellen u graag meer over een spanplafond. Dan ziet u meteen of het iets voor u is. Bel ons op: 085-4894792. Of stuur een mail naar: info@mondea.nl. In Amsterdam helpt Mondea u graag bij het kiezen van een spanplafond die perfect past bij uw interieur.