Uw huis verdient toch het allerbeste

Het plaatsen van een spanplafond is één van de specialiteiten van Mondea. Ons familiebedrijf heeft al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van spanplafonds. Dit doen wij bijvoorbeeld in de provincie Gelderland. Woont u in Barneveld dan helpen wij u graag verder. Mondea staat voor kwaliteit, vakwerk op maat en een goede dienstverlening. Bent u nieuwsgierig naar uw mogelijkheden op het gebied van spanplafonds? Neem dan in Barneveld vrijblijvend contact met ons op. Geef een boost aan uw interieur.

Barneveld spanplafond

Het Mondea assortiment

Een plafond is bepalend voor de sfeer in elk huis, restaurant of hotel. Is het in Barneveld tijd voor een upgrade? Mondea beschikt over een uitgebreid assortiment van spanplafonds. Op basis van uw eigen stijl kiest u de kleur, afwerking, printmotieven, wel of geen LED verlichting en of u een akoestisch plafond wilt. Als u last heeft van een slechte akoestiek dan kunt u het beste kiezen voor de laatste optie.

Uw nieuwe spanplafond zal strak ogen en is geluiddempend. Spanplafonds kunnen geplaatst worden in uw woonkamer, slaapkamer en zelfs in uw zwembad. Voor elke ruimte is in Barneveld een geschikt spanplafond te realiseren.

Profiteer van onze voordelen bij spanplafonds

In Barneveld doet Mondea ook aan traprenovatie. Met overzettreden bekleden wij voor een deel of in zijn geheel uw bestaande trap. Door traprenovatie straalt uw entree direct meer uit. Bent u al overtuigd van de kwaliteiten van Mondea op het gebied van traprenovatie? U kunt bij ons profiteren van de volgende voordelen:

  • Kies uw eigen stijl, kleur en materiaal
  • Verbeterde akoestiek; geluiddempend
  • Geen rommel; plafond binnen 1 dag geplaatst
  • Verlichtingsplan met ingebouwde LED
  • Minimum aan onderhoud

Natuurlijk kunt u in Barneveld profiteren van nog meer voordelen. Ergert u zich bijvoorbeeld aan losliggende bedrading? Dit kan Mondea voor u oplossen. Achter een spanplafond werken onze vakmensen dit eenvoudig weg. Het eindresultaat is een fraai spanplafond.

Neem in Barneveld contact met ons op

Twijfelt u over wat er in Barneveld mogelijk is op het gebied van spanplafonds? Met onze expertise slagen wij er altijd in om uw basisidee te vertalen naar een praktisch haalbare uitvoering. Ook als u specifieke wensen heeft kunt u ons bellen of mailen. Stuur een mail naar: info@mondea.nl of bel ons direct op: 085-4894792. Voor uw spanplafond kiest u in Barneveld voor Mondea.