Maak van uw interieur uw visitekaartje!

Wilt u in Ede meer weten over uw mogelijkheden op het gebied van spanplafonds? Dan bent u bij Mondea aan het juiste adres. Misschien heeft u in de provincie Gelderland weleens van ons gehoord. In diverse Interieur- en Woonmagazines hebben wij gestaan met onze producten. Al ruim 30 jaar is ons familiebedrijf actief in de wereld van spanplafonds. Verander de uitstraling van uw woning of bedrijf met een nieuw spanplafond. En geniet in Ede nog vele jaren van uw nieuwe interieur.

Ede spanplafond

Unieke uitstraling met spanplafonds

Naast spanplafonds is Mondea ook actief in traprenovatie. In de provincie Gelderland is dit één van onze specialiteiten. Dus bent u uitgekeken op uw huidige trap? Wij renoveren in Ede uw trap door overzettreden te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om dit op uw gehele of een deel van uw trap te doen. Bij traprenovatie maken wij alles op maat met hoogwaardige materialen.

Daarna hoeft u nog maar weinig onderhoud te plegen aan uw trap. Voor elke inrichting is een geschikte trap beschikbaar die perfect past binnen uw interieur. Dat wilt u toch ook? Vergroot in Ede uw wooncomfort met traprenovatie.

De voordelen van werken met Mondea

Bij Mondea staat u als klant centraal. Wilt u een nieuw spanplafond? Wij komen graag bij u langs om te praten over uw mogelijkheden. Als u in Ede kiest voor ons dan kiest u voor:

  • Een persoonlijke benadering
  • Hoge, degelijke kwaliteit
  • Afspraak = Afspraak
  • Vrijblijvend woonadvies over bijvoorbeeld spanplafonds
  • CWB erkend: een veilige koop en meer zekerheid

Onze werkwijze noemen wij ook wel de Mondea methode. Dit betekent dat de klant bij ons centraal staat. In Ede luisteren wij naar uw wensen en vertalen dit naar het spanplafond dat u wilt. Met persoonlijke aandacht krijgt u uw gewenste spanplafond. Mondea helpt u graag in Ede bij een smaakvolle upgrade van uw huis.

Neem in Ede contact op met Mondea

Weet u het al? Of wilt u meer informatie over het plaatsen van spanplafonds? Kom dan eens een kijkje nemen bij één van onze showrooms. Dan ziet u meteen of het iets voor u is. Verder kunt u ons altijd bereiken via het volgende nummer: 085-4894792. Of stuur een mail naar: info@mondea.nl. In Ede helpt Mondea u graag als u een nieuw spanplafond wilt.