Bepaal de uitstraling van uw interieur

Kijkt u regelmatig tv-programma’s die over wonen gaan of leest u liever Interieur- en Woonmagazines? Dan kent u Mondea in Gouda misschien wel. In de provincie Zuid-Holland staat ons bedrijf bekend als dé specialist op het gebied van spanplafonds. Met ruim dertig jaar aan ervaring toveren wij elk plafond om tot wat u maar wilt. Van badkamer, hotel, restaurant tot zwembad. Ons familiebedrijf staat al meer dan 30 jaar voor kwaliteit en vakmanschap. Met een spanplafond van Mondea geeft u uw interieur een compleet nieuwe uitstraling. Interesse? Voor een spanplafond komen wij graag voor u naar Gouda.

Uw mogelijkheden op het gebied van spanplafonds

Spanplafonds kunnen in uw woning geplaatst worden en daarnaast zijn wij actief op de zakelijke markt. Dus ook als u een restaurant, hotel of ander bedrijf heeft kunnen wij iets voor u betekenen in Gouda. Aan een spanplafond zitten de volgende voordelen:

  • U kiest uw eigen stijl, kleur en materiaal
  • De akoestiek verbetert, werkt geluiddempend
  • Binnen 1 dag een plafond plaatsen
  • Verlichtingsplan met ingebouwde LED
  • Minimum aan onderhoud

Gouda spanplafond

Natuurlijk kunt u in Gouda van nog meer voordelen profiteren. Is losliggende bedrading een grote ergernis? Dit kan snel opgelost worden. Bedrading en verlichting kunnen wij voor u wegwerken achter uw spanplafond. Geef uw interieur een unieke uitstraling. Kies voor spanplafonds.

De Mondea methode

Voor iedereen is een geschikt spanplafond te vinden. Ook kunt u ons in Gouda inhuren voor een traprenovatie. In Gouda luisteren wij graag naar uw wensen en vertalen dit naar de trap die u wilt. Dankzij persoonlijke aandacht krijgt u uw gewenste traprenovatie. Wij bekleden uw trap deels of in zijn geheel met overzettreden die zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Dankzij traprenovatie ontvangt u een smaakvolle, stijlvolle upgrade van uw huis. In de provincie Zuid-Holland helpt Mondea u graag verder.

Neem in Gouda contact met ons op

Mondea beschikt over ervaren specialisten op het gebied van spanplafonds. Maak van uw plafond het visitekaartje van uw huis. Dankzij ons vakmanschap plaatsen wij een spanplafond binnen 1 dag bij u thuis. U wilt in Gouda toch ook een plafond die perfect bij uw interieur past? Neem voor meer informatie of vragen contact met ons op. Bel ons op: 085-4894792. Of stuur een mail naar: info@mondea.nl. Voor een uniek spanplafond kiest u in Gouda voor Mondea.