Geef uw interieur een flinke boost

Mondea is de specialist in de provincie Noord-Holland op het gebied van spanplafonds. Al meer dan 30 jaar heeft ons familiebedrijf ervaring op dit gebied. Met onze producten verschijnen wij regelmatig in tv-programma’s en Interieur- en Woonmagazines. Misschien kent u ons bedrijf in Hilversum daarvan. Met een spanplafond kunt u een nieuw interieur creëren. Deze spanplafonds ogen strak, veroorzaken geen rommel en zijn binnen één dag geplaatst. Als u in Hilversum woont helpt Mondea u graag verder.

Hilversum spanplafond

Jarenlang woonplezier met nieuwe spanplafonds

U heeft jarenlang plezier van een spanplafond. Mondea beschikt over een ruim assortiment. Kies in Hilversum voor uw eigen stijl, kleur, afwerking en wel of geen LED verlichting. Als u zich ergert aan losliggende bedrading. Dan is een spanplafond ook erg handig. Onze vakmensen werken dit eenvoudig voor u weg achter uw nieuwe plafond. Als bedrijf staan wij voor kwaliteit, vakwerk op maat en een goede dienstverlening.

Bent u nieuwsgierig geworden naar uw mogelijkheden op het gebied van spanplafonds? Neem dan in Hilversum vrijblijvend contact met ons op. Geef een boost aan uw interieur.

Profiteer in Hilversum van onze voordelen

Aan traprenovatie doet ons bedrijf ook in Hilversum. Hierdoor krijgt uw entree direct een andere uitstraling. U kunt uw eigen materiaal en kleur uitkiezen. Bij traprenovatie bekleden wij uw bestaande trap voor een deel of in zijn geheel met overzettreden. Uiteraard mag u van Mondea verwachten dat wij een trap leveren van goede kwaliteit. Dankzij traprenovatie krijgt u een trap die perfect past bij uw interieur. Overtuigd van de kwaliteiten van Mondea? Als u in Hilversum voor ons kiest, dan kiest u voor:

  • Een persoonlijke benadering
  • Hoge, degelijke kwaliteit
  • Afspraak = Afspraak
  • Vrijblijvend woonadvies
  • CWB erkend: veilige koop en meer zekerheid

Natuurlijk profiteert u van deze voordelen ook bij spanplafonds. Mondea stelt u, de klant, centraal. Dit noemen wij ook wel de Mondea methode.

Kies voor iets nieuws

Wist u dat Mondea ook showrooms heeft? U kunt dan meteen zien hoe een spanplafond eruit ziet en of het in Hilversum iets voor u is. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen via het volgende mailadres: info@mondea.nl. Of bel ons op: 085-4894792. Geef uw interieur een nieuwe uitstraling. Kies voor één van de spanplafonds van Mondea in Hilversum.