We hebben in Limburg al meer dan 20 jaar een vaste Mondea Partner, Kees Thijssen.

Zoekt u in Maastricht een strak spanplafond? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken ieder project keurig en tot in detail af. Onze werkzaamheden klaren wij daarnaast erg snel. Bovendien hoeven wij er vrijwel geen hak- en breekwerk voor te verrichten. Om die reden levert het aanbrengen van een spanplafond weinig rommel en vuiligheid op. Wij vertrekken pas bij u in Maastricht als u volledig tevreden bent met het resultaat en uw kamer weer op en top schoon is. Wacht dus niet langer en verrijk Maastricht met een spanplafond van uitzonderlijke kwaliteit!

U heeft in no time in Maastricht een spanplafond

Spanplafond MaastrichtHet plaatsen van een spanplafond is voor onze vakmensen dagelijks werk. Echter, elke opdracht is voor ons weer als nieuw. Wij bieden namelijk volledig maatwerk. Alvorens wij naar Maastricht rijden en uw woning of bedrijfspand voorzien van een spanplafond, bespreken wij eerst met u helder uw wensen door. Deze kunt u overigens al doorgeven als u een geheel vrijblijvende offerte opvraagt. Zo weten wij precies wat uw wensen zijn. En wat wij daarin voor u kunnen betekenen. Wacht dus niet langer en laat ons een bezoekje aan het mooie Maastricht brengen. Uw ruimte krijgt dankzij onze werkzaamheden een heuse make-over. Alsof u een compleet nieuwe woning of bedrijfsruimte instapt. Vol licht, vol bruikbare ruimte en vol vele mogelijkheden in het kader van sfeer en ambiance. Laat het herinrichten maar beginnen!

De verschillende mogelijkheden

U kunt natuurlijk kiezen voor een mooi strak, wit spanplafond. Maar er is er tegenwoordig veel meer mogelijk. Wij bieden u graag een kijkje in de vele extra mogelijkheden:

  • Onze spanplafonds zijn in verschillende uitvoeringen te verkrijgen
  • Kies de perfecte kleur uit voor uw spanpafond
  • Uiteraard geldt dit ook voor de printmotieven
  • Lichtmotieven geven uw spanplafond ook een unieke uitstraling
  • Bovendien is er akoestische demping mogelijk

Heeft u voor uw ruimte in Maastricht specifieke wensen? Of wilt u meer weten over onze mogelijkheden in spanplafonds? Neem dan contact met onze experts op via onderstaande contactgegevens.

Modern spanplafond Maastricht

Met de expertise van onze specialisten slagen we er altijd in om een basisidee te vertalen naar een kwalitatief hoogstaande uitwerking. Ook bij u in Maastricht!

Contactgegevens

Bent u overtuigd van de vele voordelen van spanplafonds? Vraag dan direct een offerte aan! Wenst u eerst meer informatie? Bel dan met Mondea Interieur BV op telefoonnummer 085 489 479 2. U kunt ook een e-mail sturen naar info@mondea.nl. Wij helpen u graag in Maastricht aan een spanplafond van wereldklasse!