Nieuwe, verbeterde uitstraling van uw woning

Woont u in Nieuwegein of omgeving? En ergert u zich aan de slechte akoestiek van uw woonkamer? De oplossing is simpel: een akoestisch spanplafond. Bij Mondea bent u hiervoor aan het juiste adres. Ons familiebedrijf heeft al ruim 30 jaar ervaring in het verfraaien en onderhouden van huizen. Kwaliteit en vakwerk op maat is waar wij voor staan in de provincie Utrecht. Spanplafonds plaatsen wij in uw slaapkamer of woonkamer. Ook zijn wij actief op de zakelijke markt. Neem contact op met Mondea over een nieuw spanplafond- en wanden. Realiseer uw woonwensen in Nieuwegein.

Nieuwegein spanplafond

Creëer meer wooncomfort met spanplafonds

Uw plafond is een belangrijk onderdeel van uw interieur. Het bepaalt in Nieuwegein de sfeer in uw huis. Heeft u een slechte akoestiek of wilt u een keer wat anders? Een spanplafond is dan een goede optie. Spanplafonds werken geluiddempend, ogen strak en worden binnen één dag geplaatst door ons. Uw witte plafond is verleden tijd. Wist u dat wij ook aan traprenovatie doen? Ook een goede manier om meer wooncomfort te creëren.

Maak van uw trap het visitekaartje van uw woning. Bij traprenovatie bekleden wij uw bestaande trap met op maat gemaakte overzettreden. Tegenwoordig heeft u veel meer mogelijkheden bij traprenovatie op het gebied van stijl, kleur, afwerking en verlichting in Nieuwegein. Met als eindresultaat een nieuw interieur in Nieuwegein.

Uw specialist in Nieuwegein

Als u kiest voor Mondea in Nieuwegein dan kiest u voor:

  • Een persoonlijke benadering
  • Hoge, degelijke kwaliteit
  • Afspraak = Afspraak
  • Vrijblijvend woonadvies
  • CWB erkend: een veilige koop en meer zekerheid

Dit noemen wij in de provincie Utrecht ook wel de Mondea methode. Op het gebied van spanplafonds realiseren wij uw woonwensen. Bij ons staat u, de klant, centraal. Heeft u bepaalde ideeën over een spanplafond dan luisteren wij naar uw wensen. Vervolgens adviseren wij u over wat de mogelijkheden zijn bij het plaatsen van spanplafonds in uw woonkamer, keuken of zelfs uw zwembad.

Meer informatie nodig?

Geïnteresseerd in een nieuw spanplafond? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan bij Mondea. Benieuwd naar hoe dat er nou uitziet zo’n spanplafond? Neem dan eens een kijkje bij één van onze showrooms. Voor vragen over het plaatsen van spanplafonds kunt u ons in Nieuwegein altijd bellen op: 085-4894792. Of mail ons via: info@mondea.nl. Zien wij u binnenkort in Nieuwegein?