Plafond

Het plafond is de grote sfeerbepaler in uw huis. Een modern plafond met led verlichting of juist een klassiek plafond met sierlijsten en rozetten. Vroeger werd er dan ook veel aandacht besteed aan het plafond. In de jaren zeventig waren nog een tijdlang schrootjes erg geliefd. Daarna zijn de meeste plafonds alleen maar saai geworden.

plafond

Die passie voor een mooi plafond dat exact past bij uw stijl en interieur is de drijfveer voor Mondea plafonds. Van ontwerp tot realisatie. Met een spanplafond van Mondea breng je elke ruimte tot leven. Mondea plafond is speciaal voor elke ruimte, woonkamer, keuken, slaapkamer, ook badkamer of zwembad. Mondea ontwerpt uw nieuw plafond inclusief een lichtplan precies passend bij uw wensen.

Maak van uw plafond een spanplafond

Dankzij een ingenieus spansysteem wordt een hoogwaardig plafond strak gespannen van muur tot muur. Geen dagenlang hak en breekwerk, niet de aannemer, de elektricien en de schilder een weeklang over de vloer. Een Mondea spanplafond kan rechtstreeks gespannen worden onder uw bestaand plafond, of zelfs als verlaagd plafond. Alle bekabeling en verlichting wordt keurig weggewerkt.

Uw spanplafond wordt vakkundig en snel geïnstalleerd!

Mondea spanplafonds ® heeft ervaren specialisten in dienst die het spanplafond vakkundig voor u installeren. Een spanplafond van Mondea ® wordt vaak binnen 1 dag geïnstalleerd, zonder onnodig hak- en breekwerk. En met de garantie van een super resultaat! Dat is trendy, luxe, schoon en easy.

Meer informatie over een plafond?

Neem contact op met uw Mondea adviseur. Hij kan u helpen met de beste keus voor uw plafond, aan de hand van vele stalen en monsters. Ook het ontwerpen van een lichtplan is een interessante optie. Bel vandaag nog, of ons contactformulier in.