Plafondlampen

Plafondlampen voor het verlichten van uw interieur geeft u een ideale mogelijkheid om extra sfeer en functionaliteit aan uw wooncomfort toe te voegen. Zowel door het egaal aanlichten van bepaalde delen van woonvertrekken of juist voor het aanbrengen van sfeerverlichting maakt u van uw huis een eigen thuis.

plafondlampen

Want smaken verschillen natuurlijk. Zoveel mensen, zoveel wensen. Zeker op het gebied van verlichting door ondermeer plafondlampen, inbouw of onderbouw en plafonnieres.

Plafondlampen toegepast in een spanplafond

Plafondlampen in een spanplafond wordt vaak toegepast. Het is de ideale mogelijkheid om meer licht of juist toegepast licht of sfeer in huis of het bedrijf te creëren. Het spanplafond van Mondea ® is tevens de mogelijkheid om de uitstraling van uw interieur compleet te maken met een fraai en functioneel lichtontwerp. De Mondea spanplafonds zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, kleuren, akoestisch, lichtplafond en/of printmotieven en worden indien gewenst afgewerkt met sierlijsten. Bij het aanbrengen van het spanplafond kan zo in één werkgang het volledige lichtontwerp worden meegenomen. De Mondea adviseur kan door middel van diverse voorbeelden een extra inspiratiebron zijn met betrekking tot toepassing van plafondlampen en verdere verlichting in spanplafonds.

Plafondlampen voor spanplafond verkrijgbaar in diverse uitvoeringen

Plafondlampen die in spanplafonds kunnen worden geimplementeerd zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en geschikt voor een breed scala aan toepassingen. BIjvoorbeeld als spots voor het aanlichten van kleinere oppervlakken, maar ook als inbouwverlichting in diverse stijlen. Modern, klassiek, retro …. passend in het interieur van uw keuze. De Mondea adviseur geeft u graag nadere uitleg over de toepassings- en montagemogelijkheden. En uiteraard over de brede keus in plafondlampen voor spanplafonds.

Welke plafondlampen kies ik?

Om de exacte mogelijkheden van plafondlampen in spanplafonds en een daaropvolgende prijscalculatie door te spreken kunt u vrijblijvend een afspraak maken met de Mondea ® vakman. Hij kan u aan de hand van stalen, kleuren en verlichting direct adviseren over de ideale oplossing van een spanplafond met integratie van ingebouwde plafondlampen bij u thuis! Het volledige lichtontwerp wordt zo in feite al duidelijk voordat u overgaat tot definitieve aanschaf van een nieuw spanplafond met plafondlampen.