Interesse in een spanplafond?

Overweegt u een spanplafond in Almelo te laten plaatsen? Dan bent u bij de specialisten van Mondea aan het juiste adres. Ons familiebedrijf heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het vak. Inmiddels zijn we zeer bekend in heel Nederland. U heeft wellicht al eens een spanplafond van ons voorbij zien komen in diverse interieur- en woonmagazines en tv-programma’s. Wenst u ook zo’n plafond in Almelo? Maak een afspraak met ons voor uw gewenste spanplafond in Almelo.

“spanplafond almelo

Zo plaatsen wij een gespannen plafond

Voor onze specialisten is het plaatsen van een spanplafond dagelijks werk. Beschouwen zij het daardoor als een routinematige klus? Integendeel! Wij onderscheiden ons van andere bedrijven door bij elke opdracht maatwerk te leveren. Uw wensen zijn ons uitgangspunt. Schakel daarom onze vakmensen in voor de realisatie van uw nieuwe plafond in Almelo. Onze vakmensen zijn zeer goed opgeleid en beschikken over de benodigde ervaring. Zij staan bekend om hun degelijke montage en perfecte afwerking. Zij werken tevens zeer snel en efficiënt. Hierdoor geniet u in no time van een schoon en fraai opgeleverd eindresultaat.

Mogelijkheden met uw spanplafond

Een plafond is een essentieel element van een interieur. Het bepaalt namelijk grotendeels de sfeer in een ruimte. Met onze gespannen plafonds creëert u precies die stijl die u wenst in Almelo. Onze plafonds zijn geschikt voor zowel woonkamers, keukens, badkamers, slaapkamers als kantoren. De voordelen van onze plafonds samengevat:

  • Naadloos en onderhoudsarm
  • Verschillende uitvoeringen mogelijk
  • Verlichtingsplan met ingebouwde LED
  • Diverse kleuren en prints, direct leverbaar
  • Optimale akoestiek in de betreffende ruimte

Hoe wij werken in Almelo

Wilt u ook genieten van de vele voordelen van een spanplafond? Maak dan een afspraak met onze specialisten. Vanwege onze persoonlijke aanpak, realiseren we precies wat u voor ogen heeft. We horen graag eerst uitvoerig wat uw wensen zijn. Deze vertalen we in een zeer kwalitatief plafond. Omdat wij CBW-erkend zijn, weet u zeker dat afspraak bij ons ook echt de afspraak is. Wenst u ook een veilige koop te doen bij een betrouwbare en professionele partner? Kom dan langs in onze showroom. Zo kunt u zich direct laten inspireren en adviseren. Wij realiseren graag die welverdiende upgrade van uw interieur!

Het is tijd voor een spanplafond in Almelo

Heeft u interesse in de vele voordelen en mogelijkheden van een gespannen plafond in Almelo? Maak een afspraak met de specialisten van Mondea. Bel 085 489 479 2, mail naar info@mondea.nl of vul ons online contactformulier in. Wij realiseren graag dat gewenste spanplafond in Almelo!