Uw specialist in spanplafonds

Wilt u weten wat de mogelijkheden en voordelen van een spanplafond in Arnhem zijn? Maak een afspraak met Mondea. Al meer dan 30 jaar is ons familiebedrijf actief in de interieurbranche. Onze populariteit groeit nog steeds. Zo is de kans groot dat u al eens een spanplafond van ons voorbij heeft zien komen in diverse interieur- en woonmagazines en tv-programma’s. Overweegt u ook zo’n plafond in Arnhem? Wij creëren graag uw ideale spanplafond in Arnhem.

spanplafond arnhem

Het spannen van een plafond

Onze specialisten worden vrijwel dagelijks ingezet om een spanplafond te plaatsen. Beschouwen wij daardoor het spannen van plafonds als routinewerk? Absoluut niet. Elke opdracht beschouwen we juist als een unieke kans om perfect maatwerk te leveren. Bij ons gelden uw wensen als ons uitgangspunt. Het spannen van een plafond in Arnhem laat u uiteraard het liefst doen door echte experts. Kies dan voor onze opgeleide en ervaren vakmensen. Wij realiseren snel en efficiënt een degelijke montage en perfecte afwerking. Zo ontvangt u in no time een indrukwekkend eindresultaat!

Wat u wilt weten over een spanplafond

Bent u zich ervan bewust dat een plafond een zeer essentieel element in een ruimte is? Het bepaalt namelijk voor een groot deel de stijl van een interieur. Met onze gespannen plafonds creëert u uiterst eenvoudig precies die sfeer die u wenst in Arnhem. Waar mogen wij uw plafond realiseren? Ze zijn geschikt in zowel woonkamers, slaapkamers, keukens, badkamers als complete kantoren. Enkele voordelen van onze plafonds op een rij:

  • Naadloos
  • Onderhoudsarm
  • Te voorzien van LED-verlichting
  • In diverse kleuren en prints leverbaar
  • Optimaal voor de akoestiek in de betreffende ruimte

Waarom voor Mondea kiezen in Arnhem?

Maak een afspraak met onze specialisten als u behoefte heeft aan echt vakmanschap. Wij luisteren aandachtig naar wat uw wensen zijn. Deze persoonlijke aanpak resulteert in een zeer kwalitatief plafond. Naast klantgerichtheid en professionaliteit zijn wij ook gegarandeerd betrouwbaar. Wij zijn namelijk CBW-erkend. Bij ons kunt u een veilige koop doen. Afspraak is afspraak. Bent u geïnteresseerd naar alle mogelijkheden? Kom langs in onze showroom voor inspiratie en advies. Met een spanplafond van ons geeft u uw interieur die welverdiende upgrade!

Kies voor een spanplafond in Arnhem

Wilt u in Arnhem meer weten over de vele voordelen en mogelijkheden van een gespannen plafond? Kom langs in onze showroom of maak een afspraak. Wij zijn te bereiken via 085 489 479 2, info@mondea.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Laat de realisatie van uw gewenste spanplafond in Arnhem maar aan ons over!