Wilt u een spanplafond?

Bent u benieuwd naar de voordelen en mogelijkheden van een spanplafond in Assen? De specialisten van Mondea informeren u graag. Misschien heeft u al wat informatie over een spanplafond van ons voorbij zien komen in populaire interieur- en woonmagazines en tv-programma’s. Wij werken al meer dan 30 jaar als bewezen familiebedrijf in de interieurbranche. Maak ook kennis met ons. Kies voor een gespannen plafond in Assen! Wij ontvangen graag uw wensen voor uw ideale spanplafond in Assen.

spanplafond assen

Een plafond spannen is vakmanschap

Het spannen van een plafond in Assen is niet zomaar een klusje. De montage hiervan moet degelijk gebeuren. De afwerking ervan moet perfect zijn. Kies daarom voor onze specialisten. Zij zijn volledig opgeleid en zeer ervaren in het vak. Elke keer als we een spanplafond mogen plaatsen, beschouwen wij deze klus als een unieke kans om perfect maatwerk te leveren. Uw wensen staan centraal en gelden als ons uitgangspunt. Omdat wij zeer snel en efficiënt werken, geniet u in no time van een indrukwekkend eindresultaat!

Dit wilt u weten over een spanplafond

De sfeer van een ruimte wordt grotendeels bepaald door het plafond. De keuze die u maakt voor dit element, is daardoor zeer essentieel voor de gewenste stijl van een ruimte. Met een gespannen plafond kunt u uw vertrek in Assen zeer eenvoudig precies die uitstraling geven die u wenst. Mogen wij een plafond spannen in uw woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer of kantoor? Alles is mogelijk. Onze plafonds dragen overal de volgende voordelen:

  • Naadloos
  • Onderhoudsarm
  • Te voorzien van LED-verlichting
  • In diverse prints en kleuren beschikbaar
  • Optimaal voor de akoestiek in de betreffende ruimte

Schakel Mondea in Assen in

Onze specialisten staan bekend om hun ware vakmanschap. Mogen wij een plafond bij u realiseren? Dan luisteren we eerst aandachtig naar uw wensen. Deze vertalen we in een zeer kwalitatief plafond dat volledig aan uw wensen voldoet. Wij hanteren een professionele doch persoonlijke aanpak. Omdat we tevens CBW-erkend zijn, weet u zeker dat u bij ons een veilige koop kunt doen. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Breng een bezoekje aan onze showroom voor inspiratie en advies. En gun uw interieur die welverdiende upgrade met een spanplafond van ons!

Laat ons een spanplafond in Assen realiseren

Bent u in Assen overtuigd van de vele voordelen en mogelijkheden met een gespannen plafond? Bepaal wat uw eigen wensen zijn en maak een afspraak met ons. Bel naar telefoonnummer 085 489 479 2, mail naar info@mondea.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Wij realiseren graag een spanplafond in Assen dat uw verwachtingen overtreft!

Assen