Bij interesse in een spanplafond

Overweegt u een spanplafond in Beilen? De specialisten van Mondea wijzen u graag op de voordelen en mogelijkheden ervan. De kans is groot dat u bepaalde informatie over een spanplafond van ons al eens voorbij heeft zien komen in populaire tv-programma’s of interieur- en woonmagazines. Wij zijn al meer dan 30 jaar actief als bewezen familiebedrijf. Laat uw gespannen plafond in Beilen realiseren door deze specialist in de interieurbranche. Schakel ons vandaag nog in voor uw spanplafond in Beilen.

spanplafond beilen

Puur vakmanschap

Het spannen van een plafond is puur vakmanschap. Kies daarom voor onze vakmensen. Zijn staan garant voor een degelijke montage en een perfecte afwerking. Al onze specialisten zijn volledig opgeleid en zeer ervaren. Mogen wij een spanplafond plaatsen? Wij beschouwen elke opdracht als een unieke kans om perfect maatwerk te leveren. Routinewerk kennen we niet. Een laatste eigenschap van onze specialisten is dat ze uitermate snel en efficiënt werken. Kortom, schakel ons in en u heeft in no time een zeer indrukwekkend eindresultaat in Beilen!

Meer informatie over een spanplafond

Een plafond bepaalt voor een groot deel de sfeer in een ruimte. Met een gespannen plafond van ons tovert u uw vertrek in Beilen zeer eenvoudig om tot precies die ruimte die u wenst. Wilt u uw woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer of bijvoorbeeld kantoor verrijken met een plafond van ons? Dan kiest u voor een oplossing met de volgende voordelen:

  • Naadloos
  • Onderhoudsarm
  • Te voorzien van LED-verlichting
  • In diverse prints en kleuren beschikbaar
  • Optimaal voor de akoestiek in de betreffende ruimte

Zo gaan we te werk in Beilen

Wilt u dat wij een plafond bij u realiseren? Dan houden we graag eerst een gesprek met u waarin wij uw wensen en onze mogelijkheden in kaart brengen. Al uw wensen vertalen we naadloos in een zeer kwalitatief plafond. Wij hanteren hiervoor een professionele doch persoonlijke aanpak. Een ander voordeel voor u is dat wij CBW-erkend zijn. Hierdoor weet u zeker dat wij een betrouwbare partij zijn, bij wie u een veilige koop kunt doen. Inspiratie en advies nodig? Kom langs in onze showroom. Wij voorzien uw interieur graag van die welverdiende upgrade met een spanplafond van ons!

Interesse in een spanplafond in Beilen?

Bezoek vanuit Beilen onze showroom of maak een afspraak met onze specialisten. Wij helpen u graag aan een gespannen plafond dat volledig aan uw wensen voldoet. Bel naar 085 489 479 2, stuur een mail naar info@mondea.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Wij zijn graag uw partner voor de realisatie van uw gewenste spanplafond in Beilen!