Kiezen voor een spanplafond

Kiezen voor een spanplafond in Borger biedt u enorm veel voordelen en mogelijkheden. De specialisten van Mondea informeren u hier graag over. Wellicht heeft u al eens wat informatie over een spanplafond van ons gezien in een populair tv-programma of gelezen in een interieur- en woonmagazine. Wilt u uw gespannen plafond in Borger laten realiseren door een specialist in de interieurbranche? Wij zijn al 30 jaar actief als bewezen familiebedrijf. Wanneer mogen wij uw gewenste spanplafond in Borger plaatsen?

spanplafond borger

Plafonds spannen is puur vakmanschap

Het spannen van plafonds is niet zomaar een klusje. Het moet gebeuren door volledig opgeleide en zeer ervaren specialisten. Onze vakmensen leveren altijd een degelijke montage en een perfecte afwerking. Een spanplafond plaatsen beschouwen wij elke keer als een unieke kans om perfect maatwerk te realiseren. Geen enkele opdracht is routinewerk. Omdat onze specialisten bovendien uitermate snel en efficiënt werken, realiseren wij in no time een zeer indrukwekkend eindresultaat voor u in Borger. Schakel ons vandaag nog in!

Nuttige informatie over een spanplafond

Was u zich ervan bewust dat een plafond grotendeels de sfeer bepaalt in een ruimte? Met onze plafonds tovert u uw vertrek in Borger uiterst eenvoudig om tot exact die ruimte die u wenst. Mogen wij uw woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer of bijvoorbeeld kantoor verrijken met een plafond van ons? Onze gespannen plafonds zijn:

  • Naadloos
  • Onderhoudsarm
  • Aan te vullen met LED-verlichting
  • Verkrijgbaar in diverse prints en kleuren
  • Optimaal voor de akoestiek in de betreffende ruimte

Zo werken wij in Borger

Mogen wij bij u een plafond realiseren? In een uitvoerig gesprek met u bespreken we graag uw wensen en onze mogelijkheden. Wij zetten alles op alles om uw wensen naadloos te vertalen in een zeer kwalitatief plafond. Vanaf het gesprek tot de uitvoering hanteren we een professionele doch persoonlijke aanpak. Deze professionaliteit ziet u ook terug in het feit dat we CBW-erkend zijn. Dit betekent dat we een betrouwbare partij zijn. Bij ons kunt u een veilige koop doen. Kom voor vrijblijvende inspiratie en advies naar onze showroom. Met een spanplafond van ons ontvangt uw interieur die welverdiende upgrade!

Ga voor een spanplafond in Borger

Kom op een donderdag of vrijdag vanuit Borger langs in onze showroom. Of maak een persoonlijke afspraak met onze specialisten. U bereikt ons via 085 489 479 2, door te mailen naar info@mondea.nl of door ons online contactformulier in te vullen. Wij helpen u graag aan precies dat spanplafond in Borger dat u wenst!