Interesse in een spanplafond?

Heeft u interesse in een spanplafond in Coevorden? Laat de specialisten van Mondea u informeren over de vele voordelen en mogelijkheden. Al meer dan 30 jaar zijn we actief als familiebedrijf in de interieurbranche. Misschien heeft u ons al eens voorbij zien komen in een populair tv-programma of een interieur- en woonmagazine. Wilt u in uw pand in Coevorden een spanplafond laten realiseren door een bewezen specialist? Schakel ons in en wij komen uw gewenste spanplafond in Coevorden plaatsen.

spanplafond coevorden

Het vakmanschap plafonds spannen

Het spannen van plafonds is dusdanig specialistisch, dat het moet gebeuren door volledig opgeleide en zeer ervaren specialisten. Bij ons bent u verzekerd van een degelijke montage en een perfecte afwerking. Als wij een spanplafond plaatsen, zetten we alles op alles om perfect maatwerk te realiseren. Hierdoor is geen enkele opdracht routinewerk. Wilt u spoedig van een indrukwekkend eindresultaat genieten in Coevorden? Schakel ons vandaag nog in en wij komen snel en efficiënt uw droomplafond realiseren.

Belangrijke informatie over een spanplafond

Veel mensen vinden het opvallend dat ‘enkel’ een plafond grotendeels de sfeer bepaalt in een ruimte. Gelukkig kunt u met onze plafonds in uw vertrek in Coevorden precies die stijl en uitstraling creëren die u wenst. Wenst u dat wij uw woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer of misschien uw kantoor verrijken met een indrukwekkend plafond? Hierbij enkele voordelen samengevat:

  • Naadloos
  • Onderhoudsarm
  • Beschikbaar met LED-verlichting
  • Verkrijgbaar in diverse prints en kleuren
  • Optimaal voor de akoestiek in de betreffende ruimte

Ons werk van A tot Z in Coevorden

Wenst u dat wij een gespannen plafond bij u realiseren? Ons werk begint met een uitvoerig gesprek met u. We koppelen graag uw wensen aan onze mogelijkheden. Vervolgens vertalen we uw wensen in een maatwerk ontwerp. De uitvoering van het spanplafond volbrengen we uiterst vakkundig. Van A tot Z hanteren wij een professionele doch persoonlijke aanpak. Prettig om te weten, is dat wij CBW-erkend zijn. Dit houdt in dat we een betrouwbare speler in de markt zijn. Heeft u behoefte aan vrijblijvende inspiratie en advies? Maak dan een afspraak met ons. Wij voorzien uw interieur graag van die welverdiende upgrade!

Zin in een spanplafond in Coevorden?

Breng vanuit Coevorden op een donderdag of vrijdag een bezoekje aan onze showroom. Of maak een afspraak met ons. Dan weet u zeker dat wij voldoende tijd voor uw vragen en wensen hebben. Bel naar 085 489 479 2, stuur een mail naar info@mondea.nl of laat uw gegevens achter op ons online contactformulier. Wij realiseren precies dat spanplafond in Coevorden dat u wenst!