Bij interesse in een spanplafond

Bij interesse in een spanplafond in Delfzijl is het verstandig contact op te nemen met Mondea. De specialisten van dit familiebedrijf geven u graag informatie over de vele voordelen en mogelijkheden in uw pand in Delfzijl. Wij zijn al meer dan 30 jaar actief in de interieurbranche. De afgelopen jaren zijn we regelmatig voorbij gekomen in populaire tv-programma’s en in interieur- en woonmagazines. Meer weten over ons spanplafond? Maak een afspraak en geef uw wensen aangaande uw spanplafond in Delfzijl door.

spanplafond delfzijl

Geen routinewerk

Het spannen van plafonds is zeer specialistisch werk. Geen enkele opdracht is routinewerk. Onze specialisten zijn volledig opgeleid en zeer ervaren. Hierdoor realiseren zij keer op keer perfect maatwerk. Onze werkwijze kenmerkt zich door een degelijke montage en een perfecte afwerking. Wilt u graag zo snel mogelijk van een indrukwekkend plafond genieten in Delfzijl? Vanwege onze rappe en efficiënte werkwijze, helpen wij u in no time aan het spanplafond van uw dromen. Maak vandaag nog een afspraak met onze experts.

Waarom kiezen voor een spanplafond?

Met onze plafonds kunt u uw vertrek in Delfzijl precies in die stijl brengen die u wenst. Dat is ideaal, gezien een plafond grotendeels de sfeer bepaalt in een ruimte. Welke kamer mogen wij verrijken met een indrukwekkend plafond? Uw woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer of misschien wel uw kantoor? Een plafond van ons is onder andere:

  • Naadloos
  • Onderhoudsarm
  • Verkrijgbaar met LED-verlichting
  • Leverbaar in diverse prints en kleuren
  • Optimaal voor de akoestiek in de betreffende ruimte

Gepassioneerd van begin tot eind in Delfzijl

Als u interesse heeft in onze oplossingen, voeren we graag een uitvoerig gesprek met u. Zo kunnen we uw wensen aan onze mogelijkheden koppelen. De gevonden match vertalen we vervolgens in een ontwerp op maat. Beginnen we met de uitvoering van uw spanplafond? Dit gebeurt uiterst vakkundig. Bovendien hanteren wij van het begin tot het eind een professionele, persoonlijke en gepassioneerde werkwijze. Wij zijn tevens CBW-erkend, dus een betrouwbare speler in de markt. Kortom, gun ook uw interieur die welverdiende upgrade. Maak een afspraak met ons voor vrijblijvende inspiratie en passend advies.

Zin in een spanplafond in Delfzijl?

Heeft u in Delfzijl behoefte aan specifieke informatie en maatwerk oplossingen? Kom op een donderdag of vrijdag langs in onze showroom of maak een afspraak. Dan zorgen wij dat we voldoende tijd voor uw vragen en wensen hebben. U bereikt ons via 085 489 479 2, info@mondea.nl of door uw gegevens achter te laten op ons online contactformulier. Laat onze specialisten dat spanplafond in Delfzijl realiseren dat aan al uw wensen voldoet!