Bij behoefte aan een spanplafond

Overweegt u een spanplafond in Dokkum te laten plaatsen? Maak een afspraak met Mondea vanuit Dokkum. De specialisten van dit familiebedrijf voorzien u graag van informatie over de vele voordelen en mogelijkheden. Wij dragen als familiebedrijf al meer dan 30 jaar ervaring met ons mee. Tegenwoordig komt onder andere ons spanplafond veelvuldig aan bod in populaire tv-programma’s en interieur- en woonmagazines. Kiest u ook voor ons spanplafond in Dokkum?

spanplafond Dokkum

Geen routinewerk, maar maatwerk

Onze vakmensen weten als geen ander dat het spannen van plafonds zeer specialistisch werk is. Elke opdracht is uniek. Onze specialisten zijn volledig opgeleid en dusdanig ervaren dat zij puur maatwerk kunnen realiseren. Als wij onze diensten bij u in Dokkum mogen uitvoeren, ontdekt u meteen dat wij zeer snel en efficiënt te werk gaan. Daardoor beschikt u in no time over het spanplafond van uw dromen. Deze is degelijk gemonteerd, ziet er nog beter uit dan u voor ogen had en is voorzien van een perfecte afwerking. Heeft u interesse in onze diensten en producten? Maak direct een afspraak met onze experts.

Voordelen van een spanplafond

Met een plafond van ons kunt u elke ruimte in Dokkum precies in die stijl brengen die u wenst. Immers, een plafond bepaalt grotendeels de sfeer in een vertrek. Mogen wij uw woonkamer, badkamer, slaapkamer, keuken of kantoor verrijken met een indrukwekkend plafond? Dan beschikt u over een product dat de volgende voordelen draagt:

  • Naadloos
  • Onderhoudsarm
  • Verkrijgbaar met LED-verlichting
  • Leverbaar in diverse kleuren en prints
  • Optimaal voor de akoestiek in de betreffende ruimte

Waarom kiezen voor ons in Dokkum?

Als u ons inschakelt voor deze klus, beginnen we onze samenwerking graag met een uitvoerig gesprek. Wat zijn uw wensen en hoe passen deze in onze mogelijkheden? Naar aanleiding van dit gesprek stellen we een ontwerp op maat voor u op. Vervolgens plaatsen wij uw gewenste spanplafond. Onze vakmensen volbrengen deze taak uiterst vakkundig. Niet geheel onbelangrijk is dat wij CBW-erkend zijn. Dat maakt van ons een betrouwbare partner. Bent u er klaar voor uw interieur die welverdiende upgrade te geven?

Schakel ons in voor een spanplafond in Dokkum

Wenst u in Dokkum vrijblijvende inspiratie en passend advies? Kom dan langs in onze showroom. U mag ook een afspraak maken met onze specialisten. Dan maken zij voldoende tijd voor u vrij. Wij zijn telefonisch te bereiken via 085 489 479 2. Mailt u liever? Stuur dan een bericht naar info@mondea.nl of vul ons online contactformulier in. Schakel ons in voor een spanplafond in Dokkum en wij realiseren precies wat u wenst!