Behoefte aan een spanplafond?

Wilt u een spanplafond in Drachten laten plaatsen? Maak kennis met Mondea. De specialisten van dit familiebedrijf helpen u graag aan informatie over de vele voordelen en mogelijkheden van een spanplafond voor uw pand in Drachten. Wij werken al meer dan 30 jaar als een bewezen familiebedrijf. Heeft u onze spanplafonds al ontdekt in populaire tv-programma’s en meerdere interieur- en woonmagazines? Kies ook voor zo’n indrukwekkend spanplafond in Drachten!

spanplafond drachten

Geen routinewerk, maar maatwerk

Het spannen van plafonds is zeer specialistisch werk. Elke opdracht is uniek en op maat. Omdat onze specialisten volledig zijn opgeleid en dusdanig ervaren zijn, weten zij exact te realiseren wat u wenst. Wij gaan bij u in Drachten zeer snel en efficiënt te werk. Laat ons u in no time helpen aan uw gewenste spanplafond. Deze is degelijk gemonteerd, voorzien van een perfecte afwerking en ziet er nog beter uit dan u had durven dromen. Heeft u behoefte aan onze diensten en producten? Maak een afspraak met onze specialisten.

Voordelen van een spanplafond

Een plafond bepaalt grotendeels de sfeer die een vertrek ademt. Gelukkig kunt u met een plafond van ons elke ruimte in Drachten precies in die sfeer brengen die u wenst. Wenst u een nieuw plafond voor uw woonkamer, badkamer, slaapkamer, keuken of kantoor? De oplossing waarmee wij uw ruimte verrijken, bevat in elk geval de volgende voordelen:

  • Naadloos
  • Onderhoudsarm
  • Verkrijgbaar met LED-verlichting
  • Leverbaar in diverse kleuren en prints
  • Optimaal voor de akoestiek in de betreffende ruimte

Onze werkwijze in Drachten

Selecteert u ons voor het realiseren van uw gewenste spanplafond? Laten we dan eerst even samenzitten om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. Naar aanleiding van dit gesprek creëren wij een passend ontwerp op maat. Vervolgens plaatsen onze vakmensen uiterst vakkundig uw plafond. Wij vertrekken pas als u volledig tevreden bent met het eindresultaat. Ook niet onbelangrijk is dat wij CBW-erkend zijn. U heeft dus te maken met een betrouwbare partner. Wanneer mogen wij uw interieur die welverdiende upgrade geven?

Schakel ons in voor een spanplafond in Drachten

Heeft u in Drachten behoefte aan vrijblijvende inspiratie en passend advies? Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met onze specialisten. Benader ons telefonisch via 085 489 479 2, stuur een mail naar info@mondea.nl of vul ons online contactformulier in. Wij realiseren graag precies dat spanplafond in Drachten dat u wenst!