Spanplafond Drenthe

Mondea is specialist in spanplafonds in Drenthe. Een spanplafond van Mondea siert in Drenthe al veel woningen. Hierbij wordt vaak meteen een functioneel lichtontwerp ingepast. Ook de keus voor een akoestisch plafond of een direct mee te plaatsen akoestische spanwand is voor veel geinteresseerden een logische optie. Mocht meer willen weten over de toepassingen van licht en geluidsdemping en/of isolatie …. uw Mondea adviseur vertelt u er graag alles over. Want deze oplossingen zijn niet alleen uitermate functioneel, ook het aanzicht van uw interieur krijgt een prachtige upgrade!

Mondea: de spanplafond specialist in Drenthe

Mondea is gevestigd in Drenthe en heeft op deze wijze uiteraard de provincie “binnen handbereik”. Het eigen technische team installeert op vakkundige wijze de meest fraaie plafonds in de hele regio en staat door korte reistijd snel bij u voor de deur. Kwaliteit staat natuurlijk bij plaatsing en afwerking voorop. Daarnaast wordt regelmatig door tevreden klante opgemerkt dat er eigenlijk zonder overbodige rommel en hak- en breekwerk een prachtresultaat wordt bereikt in relatief korte tijd. Vaak gewoon binnen een werkdag ! Mondea voelt voor inwoners van Drenthe vertrouwd. Het familiebedrijf is al bijna 3 decennia actief en de Mondea adviseur kan door een ruime ervaring uw wensen vertalen in een spanplafond dat past ! Waar nodig uitgevoerd als akoestisch plafond. Of met een innovatief lichtontwerp … zelfs in de badkamer!

Waarom kiezen voor een spanplafond van Mondea?

  • In korte tijd genieten van een nieuw plafond
  • Persoonlijke aanpak met één aanspreekpunt
  • Geschikt voor elke ruimte
  • Zonder hak- en breekwerk en rommel
  • Een superstrak resultaat
  • Altijd een uitvoering die bij u past
  • Ook ’s avonds een vrijblijvend adviesgesprek mogelijk

Waar is Mondea actief?

Mondea plaatste onder andere al spanplafonds in Assen, Emmen, Hoogeveen, Gieten en Meppel. De Mondea-adviseur komtvoor een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis. Dus ook als u woonachtig bent in Norg, Nijeveen, Koekange, Ruinen, Beilen, Roden, Borger, Veeningen, Smilde, Uffelte, Zuidwolde, Ruinerwold,

Vledder, Dwingeloo, Spier, Rolde, Vries, Vledder, Havelte, Diever, Nieuw-Amsterdam, Erica.

Een Mondea spanplafond bezichtigen in Drenthe

Wilt u een spanplafond van Mondea bekijken? Op meerdere plaatsen in Drenthe kunt u een Mondea spanplafond bezichtigen:

Een spanplafond laten plaatsen bij u thuis?

Meer informatie over een nieuw spanplafond? U kunt altijd een afspraak maken met één van onze adviseurs voor meer informatie over de diensten van Mondea. Want ook voor bijvoorbeeld een traprenovatie bent u aan het juiste adres. De adviseur komt gewoon bij u thuis in de Drenthe voor een adviesgesprek en een exacte prijsberekening.