Interesse in een spanplafond?

Bent u benieuwd of het verstandig is een spanplafond in Dronten te laten plaatsen? De specialisten van familiebedrijf Mondea wijzen u graag op de vele voordelen en mogelijkheden voor uw pand in Dronten. Al meer dan 30 jaar staan wij bekend als dé expert in de interieurbranche. Heeft u ons spanplafond al eens ontdekt in een populair tv-programma of interieur-/woonmagazine? Wij helpen u graag aan een indrukwekkend spanplafond in Dronten!

spanplafond dronten

Geen routinewerk, maar alles op maat

Wist u dat het spannen van plafonds zeer specialistisch werk is? Elke opdracht is maatwerk en volledig uniek. Laat deze klus daarom aan onze volledig opgeleide en ervaren specialisten over. Ook bij u in Dronten gaan wij zeer snel, vakkundig en efficiënt te werk. Wij helpen u in no time aan een indrukwekkend spanplafond. Uiteraard is deze degelijk gemonteerd, voorzien van een perfecte afwerking en volledig vormgegeven volgens uw wensen. Lees snel verder om verschillende mogelijkheden te ontdekken. Of maak direct een afspraak met onze specialisten.

Voordelen van ons spanplafond

Ten eerste zijn onze producten mooie, strakke en kwalitatieve plafonds. Deze worden precies naar wens gemaakt en geven u jarenlang plezier. Ten tweede kan zo’n plafond in elke kamer van uw pand in Dronten gemonteerd worden. Denk aan uw woonkamer, badkamer, slaapkamer, keuken of kantoor. Onze plafonds zijn:

  • Naadloos
  • Onderhoudsarm
  • Verkrijgbaar met LED-verlichting
  • Leverbaar in diverse kleuren en prints
  • Optimaal voor de akoestiek in de betreffende ruimte

Zo gaan we te werk in Dronten

Mogen wij uw gewenste spanplafond realiseren? Laten we dan eerst uw wensen en onze mogelijkheden bespreken. Naar aanleiding hiervan creëren wij een ontwerp op maat. De volgende stap betreft het vakkundig plaatsen van uw plafond. Onze klus achten wij pas gereed als u volledig tevreden bent met het eindresultaat. Wist u overigens al dat wij CBW-erkend zijn? Dit houdt in dat u te maken heeft met een betrouwbare partner. Kortom, wanneer mogen wij uw interieur voorzien van die welverdiende upgrade?

Benader ons voor een spanplafond in Dronten

Wilt u uw pand in Dronten voorzien van een nieuw plafond? Kom bij ons langs voor vrijblijvende inspiratie en passend advies. U mag ook een afspraak met ons maken via 085 489 479 2, info@mondea.nl of door uw gegevens achter te laten op ons online contactformulier. Wij realiseren graag exact dat spanplafond in Dronten dat u wenst!