Spanplafond Friesland (Fryslân)

Een spanplafond van Mondea is in Friesland de afgelopen decennia al dikwijls geplaatst. Fryslân seit; “Mondea Boppe!” Want ook hier is Mondea al tientallen jaren actief. En met succes, want het familiebedrijf heeft door de no-nonsense-aanpak en een kwalitatief goed product met nauwkeurige strakke montage al menig Fries huis of bedrijfspand mogen voorzien van een nieuw spanplafond.

Mondea, spanplafond in heel Friesland

Mondea is van oudsher gevestigd in het noorden. Friesland behoort dan ook tot een gemakkelijk te bereiken en bekend werkgebied voor Mondea. Voor het plaatsen van een spanplafond en/of spanwand hebben de Mondea monteurs vaak maar één dag nodig om alle werkzaamheden op locatie te verrichten. Ook verzorgt Mondea bijvoorbeeld een complete traprenovatie. Hak- en breekwerk of overbodige rommel zijn hierbij geheel niet van toepassing. Want de Mondea-teams werken snel en nauwkeurig en bovendien schoon en bewust! Kwaliteit en eem perfecte afwerking staan hierbij voorop.

Waarom kiezen voor een spanplafond van Mondea?

  • In korte tijd genieten van een nieuw plafond
  • Familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring
  • Persoonlijke aanpak met één aanspreekpunt
  • Geschikt voor elke ruimte
  • Zonder hak- en breekwerk en rommel
  • Een superstrak resultaat
  • Altijd een uitvoering die bij u past
  • Ook ’s avonds een vrijblijvend adviesgesprek mogelijk

Waar is Mondea Actief?

De gebieden rondom Leeuwarden, Sneek, Heereveen, Dokkum en Harlingen zijn voor Mondea geen onbekend terrein. Ook plaatst Mondea voor u een spanplafond in Akkrum, Bakkeveen, Bantega, Bartlehiem, Beesterzwaag, De Blesse, Dokkum, Drachten, Drogeham, Franeker, Frieschepalen en Gorredijk. Kunt u nog meer plaatsen in de provincie Friesland opnoemen? Mondea wel! Want zij komen voor een spanplafond ook  naar: Grouw, Harkema, Harlingen, Heereveen, Herbaijum, IJlst, Joure, Klimswerd, Langweer, Makkum, Leeuwarden, Nijehaske, Nijeholtspade, Oosterend, Quatrebras, Rauwerd, Ritsumageest, Scharnegoutum, Sexbierum, Sneek, Stavoren of Stiens. En natuurlijk ook in Ter Idzard, Tijnje, Veenwouden, Waskemeer, Wolvega, Woudsend en Zurich.

Een spanplafond plaatsen bij u thuis in Fryslân?

De Mondea-adviseur komt gewoon naar u toe om de mogelijkheden en prijzen voor een spanplafond te bespreken. Dat is wel zo gemakkelijk. Maak een vrijblijvende afspraak bij u thuis voor een offerte met een volledige prijsberekening van de werkzaamheden.