Wilt u een spanplafond in Hoogeveen?

Is uw keuze gevallen op een spanplafond? Laat deze dan realiseren door de ervaren specialisten van Mondea. Zij plaatsen en leveren uw spanplafonds in Hoogeveen vakkundig en secuur. Waar vroeger voornamelijk witte spanplafonds werden gebruikt, kunt u tegenwoordig kiezen uit verschillende kleuren. Maar ook zijn er meerdere opties beschikbaar voor spanplafonds. Wilt u een verlichtingsplan? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Wij bieden u:

  • Verschillende kleuren in spanplafonds en direct leverbaar
  • Akoestische plafonds
  • Verlichtingsplan met de keuze uit LED verlichting
  • Meerdere uitvoeringen
  • Diverse printmotieven

Wij plaatsen en leveren graag bij u een spanplafond.

spanplafond hoogeveen

Wat wenst u bij een spanplafond

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die wij u bieden in Hoogeveen? Laat ons u dan vrijblijvend informeren over de mogelijkheden qua spanplafonds. Ook kunt u aangeven wat uw wensen en eisen zijn. Dan zorgen wij ervoor dat u precies datgene krijgt wat u wenst. Wij vinden het belangrijk om vakwerk te leveren en behandelen uw project dan ook als uniek. Zo kunt u ervan uitgaan dat wij de ervaring hebben die u zoekt in Hoogeveen. Deze ervaringen hebben wij opgedaan tijdens het succesvol afronden van verschillende projecten. Wij kunnen ook meedenken met u als u niet precies weet wat u wilt. Zo krijgt u precies dat spanplafond in Hoogeveen dat u wenst.

Mondea en het mooiste spanplafond

Het plaatsen en leveren van spanplafonds dient vakkundig te gebeuren. Dit staat bij de vakmensen van ons bedrijf dan ook altijd centraal. Dit is al reden genoeg om ons in te schakelen voor uw project in Hoogeveen. Wij vinden het tevens belangrijk dat wij uw verwachtingen overtreffen. Schakel ons daarnaast in voor de volgende redenenen:

  • Bekend van diverse tv-programma’s
  • Beschikking over een internationale dealer- en montage organisatie
  • Vaste en zeer goed opgeleide specialisten
  • CBW erkend
  • Meer dan 30 jaar ervaring

Wanneer mogen wij een spanplafond in Hoogeveen plaatsen?

Wilt u een spanplafond? Neem contact op

Wilt u graag eerst meer informatie ontvangen voordat wij bij u in Hoogeveen mogen langskomen voor het plaatsen van spanplafonds? Behoeft u meer informatie over de kleuren of de uitvoeringen? Of misschien wilt u meer weten over de verlichting? Wat het ook is, wij helpen u graag. U bereikt ons door te bellen naar 085 489 479 2. Of stuur een mail naar info@mondea.nl. Zo krijgt u het spanplafond in Hoogeveen dat aan uw eisen voldoet.