Spanplafonds bieden mogelijkheden

Wilt u een spanplafond in Lemmer? Daar zijn we bij Mondea goed in. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van spanplafonds. Dat doen we inmiddels al meer dan 30 jaar.

In die 30 jaar hebben we voortdurend aan onze vakkennis gewerkt en in de huidige tijd zetten we onze vakkennis in om u van kwaliteitsproducten te voorzien, waarbij we een optimale service in dienstverlening bieden. Dat doen we niet alleen bij u in Lemmer. In heel het land hielpen wij mensen door een prachtig spanplafond te installeren. Wij verlenen veel service bij het plaatsen van een spanplafond.

Ook traprenovatie in Lemmer

Een woning in Lemmer was overgenomen door nieuwe bewoners. De trap verkeerde in slechte staat en die werd door ons grondig gerenoveerd. De reparatie van de trap en het vernieuwen van kapotte delen was een eerste stap. Aansluitend hebben we deze trap in Lemmer voorzien van een nieuw oppervlak, waarbij alle treden werden voorzien van antislip materiaal. Voor de overzettreden werd gekozen voor CPL laminaat in een beuken stijl. Na deze klus was de trap weer klaar voor minstens 12 jaar gebruikersgemak, veiligheid en comfort. Waarom 12 jaar? Omdat we zo overtuigd zijn van de kwaliteit van onze producten dat we 12 jaar volledige garantie op doorslijten geven.

spanplafond lemmer

Wilt u een veelzijdig plafond?

Is het voor u in Lemmer of elders in Friesland ook tijd voor een nieuw en veelzijdig plafond? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden in uw situatie te bespreken. Onze vakkundige medewerkers zijn u graag van dienst. Voor meer informatie of het maken van een afspraak belt u met Mondea op telefoonnummer 085-4894792. Een e-mail kunt u sturen naar info@mondea.nl. U krijgt dan zo spoedig mogelijk antwoord. Mondea? Wij zijn uw spanplafond specialist in Lemmer.