De specialist voor uw spanplafond

Wilt u meer weten over de voordelen en mogelijkheden van een spanplafond in Marum? Benader dan de specialisten van Mondea. Wij zijn met ons familiebedrijf al meer dan 30 jaar werkzaam in de interieurbranche. Steeds meer mensen herkennen de naam Mondea. Dit komt doordat een spanplafond gemaakt door ons, nog wel eens voorbij komt in verschillende magazines en programma’s op tv. Wilt u ook graag in Marum een gespannen plafond van ons? Wij realiseren graag uw spanplafond in Marum.

Het spannen

Onze medewerkers plaatsen dagelijks een spanplafond. Ondanks dat zij het werk dagelijks uitvoeren, behandelen zij elke klus als uniek. Onze vakmensen doen elke klus meer dan hun best om maatwerk te leveren. Waarbij wij uw wensen en eisen natuurlijk centraal stellen. Het spannen van een plafond in Marum laat u natuurlijk uitvoeren door onze specialisten. Onze vakmensen beschikken over de kennis en kunde om van uw project een succes te maken. Wij werken snel en efficiënt en hebben oog voor de details. Hierdoor zorgen wij te allen tijde voor een perfect eindresultaat.

Een spanplafond is belangrijk in uw ruimte

Een plafond is een zeer belangrijk onderdeel van uw ruimte. Het bepaalt de uitstraling van uw ruimte en moet aansluiten bij de stijl van uw interieur. Wanneer wij een gespannen plafond plaatsen, zorgen wij ervoor dat deze perfect aansluit bij uw wensen in Marum. Onze plafonds zijn geschikt voor kantoren, slaapkamers, woonkamer, keukens en zelfs badkamers. Waar mogen wij een gespannen plafond plaatsen? Kiest u voor onze plafonds? Dan zijn dit uw voordelen:

  • De juiste akoestiek in uw ruimte
  • Onze plafonds zijn naadloos
  • Het is mogelijk om LED-verlichting te plaatsen
  • Weinig onderhoud nodig
  • Beschikbaar in verschillende kleuren en prints

spanplafond marum

Waarom u in Marum voor Mondea kiest

Heeft u behoefte aan vakwerk? Maak dan een afspraak met één van onze vakmensen. In eerste instantie brengen wij uw wensen goed in kaart. Hierdoor wordt het voor ons mogelijk om maatwerk te leveren. Wij zorgen daarnaast voor een persoonlijke aanpak waarbij klantgerichtheid en professionaliteit centraal staan. Hierdoor krijgt u de kwaliteit die u wenst van een plafond. Maakt u een afspraak met ons over een spanplafond? Dan komen wij deze te allen tijde na.

Contact over een spanplafond in Marum

Wilt u in Marum meer weten over de mogelijkheden die wij bieden? Bel dan naar 085 489 479 2. Of stuur een mail naar info@mondea.nl. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een spanplafond in Marum.