Een prachtig spanplafond via Mondea

Wenst u een spanplafond in Ommen te laten plaatsen? Benader dan de specialisten van Mondea. Misschien kent u ons uit interieur- en woonmagazines of een tv-programma. Ons familiebedrijf bestaat al ruim 30 jaar en is in te schakelen wanneer u een prachtig spanplafond wenst. Wij bieden u een hoogwaardige dienstverlening in Ommen. Voor meer informatie of een afspraak kunt u bellen naar 085 489 479 2. Wij willen u dan graag helpen met het realiseren van een spanplafond in Ommen.

Maatwerk bij het plaatsen van een plafond in Ommen

Onze specialisten plaatsen dagelijks een spanplafond. Wij werken echter niet routinematig met een standaardpatroon. Onze specialisten zijn goed opgeleide vakmensen, die maatwerk erg belangrijk vinden. Bij de realisatie van een plafond staan uw wensen en eisen centraal. Ieder plan wordt volledig op maat gemaakt en vakkundig uitgevoerd. Door onze kennis en ervaring kunnen wij zeer snel en efficiënt te werk gaan. Met onze degelijke montage kunnen wij uw project met een geweldig resultaat afronden.

spanplafond ommen

De mogelijkheden van een spanplafond

Een mooi plafond kan veel voor uw interieur in Ommen doen. Een plafond is zeer sfeerbepalend voor een ruimte. Waar vroeger alleen witte, standaard spanplafonds werden geplaatst, heeft u bij ons nu een groot aantal mogelijkheden en uitbreidingen. Waar kunt u uit kiezen wanneer u gaat voor een plafond van Mondea? Wij zetten de mogelijkheden graag voor u op een rij:

  • Vele verschillende uitvoeringen
  • Akoestische plafonds
  • Diverse kleuren direct leverbaar
  • Een unieke uitstraling met ingebouwde LED
  • Verschillende printmotieven die aansluiten bij uw wensen

De voordelen die wij bieden in Ommen

Wanneer u kiest voor de spanplafonds van Mondea kunt u rekenen op echte kwaliteit. Mondea is een geregistreerd merk in de Benelux en Zwitserland. Het merk staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit, lange levensduur en vakwerk op maat. Wilt u ook graag een plafond laten plaatsen? Maak dan snel een afspraak met een van onze specialisten. Als CBW-erkend bedrijf bent u bij ons gegarandeerd van een veilige koop. Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden? Breng dan snel een bezoek aan onze showroom, en laat u inspireren.

Neem contact op voor een spanplafond in Ommen

Wilt u in Ommen ons ook inschakelen voor het plaatsen van een spanplafond? Onze specialisten staan graag voor u klaar. Voor een afspraak belt u naar 085 489 479 2 of u mailt via info@mondea.nl. Tevens kunt u ons online contactformulier invullen. Wij helpen u dan graag aan een prachtig spanplafond in Ommen!