Spanplafond Overijssel

Ook in Overijssel, waaronder Zwolle, Kampen en Hengelo, staren al veel tevreden klanten naar een spanplafond van Mondea. Al ruim 25 jaar is Mondea actief in het Noorden en zeer zeker ook in Overijssel. Het ambachtelijke familiebedrijf is gevestigd in de regio net boven deze provincie. Opvallend is dat veel consumenten en bedrijven uit de regio Kampen, Zwolle, Hengelo, Almelo en Enschede bij Mondea aankloppen. Erg verrassend is dat eigenlijk niet, want Mondea staat voor kwaliteit en service. De Mondea-teams werken snel en nauwkeurig en een perfecte afwerking staat voorop. Vaak is de klus al binnen één dag geklaard. Dit in combinatie met een lichtplan dat naadloos in het plafond kan worden verwerkt. De Mondea-adviseur komt graag in Overijssel, van Zwolle tot Enschede, langs voor een vrijblijvend advies over het plaatsen van een spanplafond.

Mondea: Specialist in spanplafonds in Overijssel

Mondea heeft haar wortels in de noordelijke provincies. Vandaar dat de Mondea-monteurs en -adviseurs vaak in Overijssel te vinden zijn. De adviseur komt bij de mensen thuis om heel specifiek en doelgericht een passende offerte uit te brengen. Precies geënt op de wensen van de aanvragers en uiteraard ook op de unieke situatie van het aan te passen interieur. Na het maken van de keuze komen de monteurs. Hak- en breekwerk of overbodige rommel komen tijdens de werkzaamheden niet voor. Alleen het beste resultaat telt, want de klant staat voorop. Dat is al de insteek bij het eerst vrijblijvende gesprek met de Mondea-adviseur die u tot in detail kan informeren over de mogelijkheden voor nieuw spanplafond. Ook een akoestisch plafond of een traprenovatie is uit te voeren door het team van Mondea. Vakwerk door vakmensen. En dat al meer dan 25 jaar lang!

 Waarom in Zwolle kiezen voor een spanplafond van Mondea?

  • In korte tijd genieten van een nieuw plafond
  • Persoonlijke aanpak met één aanspreekpunt
  • Geschikt voor elke ruimte
  • Zonder hak- en breekwerk en rommel
  • Een superstrak resultaat
  • Altijd een uitvoering die bij u past
  • Ook ’s avonds een vrijblijvend adviesgesprek mogelijk

Waar is Mondea actief?

De montageteams van Mondea zijn bekend in plaatsen als Dalfsen, Slagharen Ommen, Giethoorn, Nieuwleusen en Hardenberg. Ook zijn vanuit het hoofdkantoor van Mondea de volgnde plaatsen prima te bereiken: Staphorst, Blokzijl, Nijverdal, Olst, Delden en Wijhe. De Mondea-adviseur komt gewoon bij u thuis om een inventarisatie te maken. Dus ook als u woonachtig bent in Dedemsvaart, Genemuiden, Slagharen, Glanerbrug, Raalte, Vollenhove, Bornerbroek, Deventer, Hasselt, Vroomshoop, IJhorst, Oldemarkt, Diepenveen, Kampen, Heino, Zwartsluis, Tubbergen, Zwolle, Lemelerveld, Steenwijk, Vriezeveen, Markelo, Goor, Enschede, Oldenzaal, IJsselmuiden, Hengelo, of Rijssen.

Een spanplafond laten plaatsen?

Neem contact met ons op vanuit Zwolle voor meer informatie. Zo kunt u altijd een afspraak maken met één van onze adviseurs voor een gedegen advies en exacte berekening. Gewoon bij u thuis in Zwolle.