Ga voor een prachtig spanplafond van Mondea

Wilt u graag een spanplafond in Raalte laten plaatsen? De specialisten van Mondea staan graag voor u klaar. Misschien heeft u al kennis met ons bedrijf gemaakt via een interieur- en woonmagazine of tv-programma. Wij zijn een familiebedrijf dat zich al ruim 30 jaar heeft gespecialiseerd in het verwezenlijken van prachtige spanplafonds. Wij willen u een hoogwaardige dienstverlening bieden in Raalte. Bel ons direct via 085 489 479 2 wanneer u meer informatie wenst over een spanplafonds of wanneer u een afspraak wilt maken voor een spanplafond in Raalte.

Maatwerk bij uw plafond in Raalte

Het plaatsen van een spanplafond is dagelijks werk voor onze specialisten. Wij zorgen er echter voor dat ons werk niet routinematig met een standaard patroon wordt. Maatwerk vinden wij namelijk uiterst belangrijk. Onze goed opgeleide vakmensen luisteren graag naar uw wensen en eisen wat betreft een spanplafond. Wij zorgen voor een op maat gemaakt plan dat perfect en vakkundig wordt uitgevoerd. Met onze ruime kennis en ervaring kunnen wij zeer efficiënt te werk gaan. Zo geniet u zeer snel van een prachtig resultaat.

De mogelijkheden van een spanplafond

Uw plafond neemt een belangrijke plek in in uw interieur in Raalte. Tevens is het plafond zeer sfeerbepalend voor een ruimte. Een plafond wordt niet langer alleen maar uitgevoerd in een standaard witte kleur. Bij Mondea heeft u bijvoorbeeld tal aan mogelijkheden en uitbreidingen. Bent u benieuwd geworden naar de verschillende mogelijkheden? Wij zetten ze graag voor u op een rij:

  • Akoestische plafonds
  • Vele verschillende uitvoeringen
  • Diverse kleuren direct leverbaar
  • Een unieke uitstraling met ingebouwde LED
  • Verschillende printmotieven die aansluiten bij uw wensen

spanplafond raalte

Geniet van onze voordelen in Raalte

Mondea is een geregistreerd merk in de Benelux en Zwitserland. Met een plafond van dit merk kunt u rekenen op een uitstekende kwaliteit, lange levensduur en echt vakwerk op maat. Wenst u een plafond te laten plaatsen? Dan is het verstandig om een afspraak te maken met een van onze specialisten. Zij helpen u graag verder. Wij zijn een CBW-erkend bedrijf. Daarom bent u bij ons gegarandeerd van een veilige koop. Breng snel een bezoek aan onze showroom, ontvang meer informatie over de mogelijkheden en laat u inspireren.

Bel of mail voor een spanplafond in Raalte

Heeft u in Raalte behoefte aan een prachtig nieuw spanplafond? Benader dan Mondea voor een prachtig resultaat. U neemt contact met ons op via telefoonnummer 085 489 479 2 of u mailt naar info@mondea.nl. Tevens kunt u ons online contactformulier invullen. Wij maken dan graag een afspraak met u of geven u meer informatie over een spanplafond in Raalte!