Uw specialist in het plaatsen van een spanplafond

Heeft u interesse in een spanplafond in Roden? Maak meteen een afspraak met Mondea. Ons familiebedrijf is al meer dan 30 jaar actief in de interieurbranche. Inmiddels groeit onze populariteit en bekendheid in heel Nederland. Misschien heeft u al eens een spanplafond van ons aan bod zien komen in diverse interieur- en woonmagazines en tv-programma’s? Wilt u zelf ook zo’n plafond in Roden? Geef aan ons door wat uw behoeften zijn voor uw eigen spanplafond in Roden.

Het plaatsen van een gespannen plafond

Ons spanplafond geeft uw woning of kantoor een fraai aanzien. Eerstgenoemde wordt volledig gerealiseerd naar uw wensen. U kiest op basis van de ruime mogelijkheden precies hoe u wilt dat uw plafond eruit komt te zien. Wij luisteren niet alleen goed naar uw wensen, maar geven u desgewenst ook advies over de laatste trends. Een gespannen plafond plaatsen in Roden is specialistisch werk. Laat het daarom verzorgen door onze vakmensen. Zij zijn zeer goed opgeleid, ruim ervaren en werken snel en efficiënt. Kies ook voor onze degelijke montage en perfecte afwerking!

Mogelijkheden met een spanplafond

Het grote voordeel van onze plafonds is dat u deze precies kunt samenstellen zoals u wenst. Denk aan een specifieke afbeelding of kleur en een uniek lichtplan. Met onze plafonds kunt u daardoor precies die sfeer in uw woonkamer, keuken, badkamer, slaapkamer of kantoor in Roden creëren, die u wenst. Elk product van ons is:

  • Naadloos
  • Onderhoudsarm
  • Te voorzien van LED-verlichting
  • In diverse kleuren en prints leverbaar
  • Optimaal voor de akoestiek in de betreffende ruimte

spanplafond roden

Kies ook voor ons in Roden

De afgelopen 30 jaar hebben wij al vele particulieren en bedrijven blij gemaakt met een maatwerk spanplafond. Volgt u als onze volgende tevreden opdrachtgever? Wij hanteren een persoonlijke, professionele en gepassioneerde aanpak. Laat ons weten wat uw wensen zijn. Dan vertalen wij deze in een uitermate kwalitatief eindproduct. Bij ons kunt u gegarandeerd een veilige koop doen. Afspraak is afspraak. Wij zijn namelijk CBW-erkend. Kies ook voor deze betrouwbare partner. Maak kennis met ons in onze showroom of maak eerst een afspraak. Wij realiseren graag die welverdiende upgrade van uw interieur!

Toe aan een spanplafond in Roden?

Heeft u in Roden interesse in de voordelen en mogelijkheden van een gespannen plafond? Maak een afspraak met de specialisten van Mondea. Bel naar 085 489 479 2, stuur een mail naar info@mondea.nl of vul ons online contactformulier in. Wij komen voor de realisatie van een kwalitatief, akoestisch en prachtig verlicht spanplafond graag naar Roden!