Een spanplafond van Mondea

Heeft u behoefte aan een prachtig spanplafond in Stadskanaal? Bij de Mondea bent u aan het juiste adres. De specialisten van Mondea staan graag voor u klaar. U kent ons bedrijf misschien al uit een interieur- en woonmagazine of tv-programma. Ons familiebedrijf bestaat al ruim 30 jaar en heeft zich gespecialiseerd in het realiseren van prachtige spanplafonds. Wij zorgen voor een hoogwaardige dienstverlening in Stadskanaal. Voor meer informatie of een afspraak belt u ons via 085 489 479 2. Wij helpen u dan graag verder met een spanplafond in Stadskanaal.

Echt maatwerk bij uw plafond in Stadskanaal

Een spanplafond plaatsen is dagelijks werk voor onze specialisten. Wij willen voorkomen dat het routine wordt met een standaard patroon. Wij hebben het verwezenlijken van maatwerk namelijk zeer hoog in het vaandel staan. Voordat wij bij u aan de slag gaan, luisteren wij daarom heel goed naar uw wensen en eisen wat betreft een spanplafond. Op deze manier kunnen wij een prachtig en perfect uitgevoerd eindresultaat leveren. Wij hebben ruime kennis en ervaring en kunnen daarom zeer efficiënt werken. U profiteert dus in no time van een prachtig eindresultaat.

spanplafond stadskanaal

De mogelijkheden van een spanplafond

Uw plafond is heel belangrijk in uw interieur in Stadskanaal. Het plafond bepaalt namelijk voor een groot gedeelte de sfeer in uw ruimte. Plafonds worden niet langer alleen maar uitgevoerd in een standaard witte kleur. Wij bieden u bijvoorbeeld een tal aan mogelijkheden en uitbreidingen. Wilt u meer te weten komen over de verschillende mogelijkheden? Wij zetten ze graag voor u op een rij:

  • Akoestische plafonds
  • Verschillende printmotieven die aansluiten bij uw wensen
  • Vele verschillende uitvoeringen
  • Diverse kleuren direct leverbaar
  • Een unieke uitstraling met ingebouwde LED

Kies voor onze voordelen in Stadskanaal

Mondea is een geregistreerd merk in de Benelux en Zwitserland. Wanneer u een plafond van Mondea laat plaatsen, kunt u rekenen op een uitstekende kwaliteit, lange levensduur en echt vakwerk op maat. Wilt u graag een plafond door ons laten plaatsen? Benader dan een van onze specialisten. Zij helpen u graag verder. U bent bij ons gegarandeerd van een veilige koop. Wij zijn niet voor niets een CBW-erkend bedrijf. Breng snel een bezoek aan onze showroom en laat u inspireren.

Bel of mail voor een mooi spanplafond in Stadskanaal

Wilt u in Stadskanaal graag een nieuw spanplafond laten plaatsen? Wij staan graag voor u klaar. Bel ons direct via 085 489 479 2 of mail naar info@mondea.nl. U kunt ook ons online contactformulier invullen. Wij zullen dan snel een afspraak met u maken voor een spanplafond in Stadskanaal!