SPANPLAFOND

Een spanplafond is een kwaliteitsplafond en staat garant voor jarenlang woonplezier.

Lees verder >

TRAPRENOVATIE

Met ambachtelijke traprenovatie meer wooncomfort! Een trap is het visitekaartje voor uw entree

Lees verder >

Ons familiebedrijf staat voor u klaar

Bent u op zoek naar een gedegen, betrouwbaar en persoonlijk bedrijf om uw huis in Staphorst te voorzien van een spanplafond?

Wij zijn een familiebedrijf met al meer dan 30 jaar ervaring in het renoveren van trappen en het installeren van spanplafonds. Onze zeer gewaardeerde vakmensen hebben wij allemaal vast in dienst genomen en zijn goed opgeleid volgens de laatste methoden en technieken. Kies dus ook voor uw huis of bedrijfspand in Staphorst voor Mondea.

De spanplafond specialist in Staphorst

In heel Overijssel zijn wij een bekend begrip in de traprenovatie. Maar niet alleen wat dat betreft! Wij hebben namelijk al veel huizen en bedrijfspanden in onder andere Staphorst mogen verfraaien met een spanplafond. Spanplafonds zijn het nieuwste van het nieuwste in de wereld van plafonds. Een spanplafond voorziet u van alle gemakken: het geeft veel licht, is tot in detail naar wens te bestellen en kan tevens dienst doen als lichtplan. Wij hebben al veel spanplafonds aangebracht met daarin enkele of meerdere spots verwerkt. Wat helemaal bijzonder is, is een spanplafond met sterrenhemel. Wilt u meer weten over onze spanplafonds? Bekijk dan snel naar wat er allemaal mogelijk is in ons assortiment of bij de foto’s.

spanplafond staphorst

Spanplafonds van Mondea

Een voordeel van een spanplafond is dat de verlichting van een ruimte gemakkelijk kan worden aangebracht. Daarnaast ziet het er ontzettend strak uit. Een spanplafond biedt u in Staphorst veel meer flexibiliteit dan een ander plafond. Zo kunt u het plafond ook voorzien van een print of een kleur. Fantastisch om meer beleving toe te voegen aan een bedrijfsruimte.

Mogen wij u helpen?

Veel mensen in Overijssel hebben ons al gevonden. Mogen wij u ook helpen in Staphorst? Bel vandaag nog naar Mondea op telefoonnummer 085-4894792 of stuur een mailtje naar info@mondea.nl. Wij realiseren graag uw spanplafond in Staphorst!