Kies voor een spanplafond van Mondea

Zoekt u een bedrijf dat vakkundig een spanplafond in Steenwijk kan plaatsen? De specialisten van Mondea staan graag voor u klaar. U kent ons bedrijf misschien al uit een interieur- en woonmagazine of tv-programma. Ruim 30 jaar geleden is ons familiebedrijf begonnen met het plaatsen en leveren van spanplafonds op maat. Wij bieden onze klanten in Steenwijk een hoogwaardige dienstverlening. Wenst u meer informatie of een afspraak? Bel ons dan via 085-4894792. Wij staan dan graag voor u klaar met het plaatsen van een spanplafond in Steenwijk.

Een plafond op maar in Steenwijk

Hoewel onze specialisten dagelijks een spanplafond plaatsen, is het voor hen geen standaard routineklus. Maatwerk hebben wij namelijk zeer hoog in het vaandel staan. Uw wensen en eisen worden hierbij als uitgangspunt genomen. Op deze manier kunnen wij een prachtig eindresultaat afleveren dat helemaal overeenkomt met uw ideeën. Wij kunnen bij het plaatsen van een spanplafond zeer snel en efficiënt werken door onze ruime kennis en ervaring. Wij laten u dus binnen no time genieten van een prachtig plafond in uw woning of bedrijf.

De mogelijkheden van een spanplafond

Een plafond is een belangrijk onderdeel van uw interieur in Steenwijk. Het plafond is namelijk zeer sfeerbepalend in uw ruimtes. Plafonds worden niet alleen meer verwezenlijkt in een standaard witte kleur. Mondea biedt bijvoorbeeld een grote hoeveelheid aan mogelijkheden en uitbreidingen. Wij zetten onze verschillende mogelijkheden graag voor u op een rij:

  • Diverse kleuren direct leverbaar
  • Akoestische plafonds
  • Een unieke uitstraling met ingebouwde LED
  • Verschillende printmotieven die aansluiten bij uw wensen
  • Vele verschillende uitvoeringen

spanplafond steenwijk

De voordelen van onze plafonds in Steenwijk

Mondea is geregistreerd als merk in de Benelux en Zwitserland. De Mondea plafonds staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en lange levensduur. Tevens leveren wij echt vakwerk op maat. Om een plafond te laten plaatsen, maakt u een afspraak met een van onze specialisten. Met hun hulp kunt u de juiste keuze maken. Als CBW-erkend bedrijf bent u bij ons gegarandeerd van een veilige koop. Voor meer informatie en inspiratie brengt u een bezoek aan onze showroom.

Contact opnemen voor spanplafond in Steenwijk

Wenst u in Steenwijk een nieuw spanplafond laten plaatsen? Wij helpen u graag. Neem contact op via 085 489 479 2 of mail naar info@mondea.nl. U kunt ook ons online contactformulier invullen. Wij zullen dan direct een afspraak met u maken voor een spanplafond in Steenwijk!