Als u een spanplafond wenst

Heeft u interesse in een spanplafond in Zuidhorn? Maak dan een afspraak met de specialisten van Mondea. Ons familiebedrijf is al meer dan 30 jaar actief in het vak. Inmiddels zijn we in heel Nederland bekend. Wellicht heeft u al eens een spanplafond van ons gezien in diverse interieur- en woonmagazines en tv-programma’s. Heeft u ook behoefte aan zo’n plafond in Zuidhorn? Geef aan ons door hoe uw gewenste spanplafond in Zuidhorn eruit moet komen te zien.

spanplafond zuidhorn

Het plaatsen van een gespannen plafond

Vrijwel dagelijks mogen onze specialisten een spanplafond plaatsen. Het is echter niet zo dat wij deze klussen als routinewerk beschouwen. Integendeel! Welke opdracht wij ook aannemen, wij realiseren maatwerk. Wij horen graag wat uw wensen zijn. Wij beschouwen deze als ons uitgangspunt. Laat uw nieuwe plafond in Zuidhorn realiseren door onze vakmensen. Ze zijn zeer goed opgeleid en beschikken over ruime ervaring. Onze aanpak staat bekend om een degelijke montage en perfecte afwerking. Daarnaast werken we zeer snel en efficiënt. Met een schoon en fraai eindresultaat als gevolg!

Mogelijkheden met uw spanplafond

Wist u dat een plafond een zeer essentieel element in een interieur is? Het bepaalt namelijk voor een groot deel de uitstraling en stijl van een ruimte. Creëer uiterst eenvoudig met onze gespannen plafonds precies die sfeer die u wenst in Zuidhorn. Onze plafonds kunnen geplaatst worden in zowel woonkamers, keukens, badkamers, slaapkamers als kantoren. Ze bieden u vele voordelen. Zo zijn onze plafonds:

  • Naadloos
  • Onderhoudsarm
  • Te voorzien van LED-verlichting
  • In diverse kleuren en prints leverbaar
  • Optimaal voor de akoestiek in de betreffende ruimte

Waarom kiezen voor ons in Zuidhorn?

Klinken bovenstaande voordelen van een spanplafond u interessant? Benader onze specialisten dan voor een afspraak. Wij staan bekend om onze persoonlijke aanpak. Hierdoor kunnen wij precies dat realiseren wat u voor ogen heeft. Laat ons weten wat uw wensen zijn. Dan vertalen wij deze in een zeer kwalitatief plafond. Wat verder prettig is om te weten, is dat wij CBW-erkend zijn. Dit geeft aan dat wij een betrouwbare en professionele partner zijn, bij wie u een veilige koop kunt doen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek onze showroom voor inspiratie en advies. Met als doel die welverdiende upgrade van uw interieur!

Behoefte aan een spanplafond in Zuidhorn?

Bent u in Zuidhorn geïnteresseerd geraakt in de vele voordelen en mogelijkheden van een gespannen plafond? Neem contact met de specialisten van Mondea op via 085 489 479 2, info@mondea.nl of vul ons online contactformulier in. Wij komen voor de realisatie van uw gewenste spanplafond graag naar Zuidhorn!