Trap bekleden

Een trap bekleden op duurzame wijze binnen 1 dag is kiezen voor een oplossing waar u tientallen jaren plezier van kunt hebben. Mondea kan u alle service bieden. Een trap gewoon stofferen of de bewuste keuze voor traprenovatie is een beslissing die veelal ook afhangt van de conditie van de betreffende trap.

trap-bekleden

De Mondea-adviseur kan in overleg met u snel beoordelen of dat duurzaam bekleden, dus renoveren toch de juiste optie is voor uw trap. En of het dan gaat om een trap van hout, beton of natuursteen … recht of gedraaid, open of dicht …. de Mondea specialisten geven uw trap snel een complete metamorfose. Trap renoveren dus … vaak gewoon binnen 1 dag, zonder rommel en hak- en breekwerk.

De trap bekleden met massief hout, laminaat of PVC treden!

Een trap bekleden met kwalitatief hoogstaand materiaal als massief hout, laminaat of PVC treden is een optie waar u vele tientallen jaren van kunt blijven genieten. Uw oude trap is de basis van waaruit het uiterlijk van uw vernieuwde trap vorm krijgt. Deze duurzame vorm van trapbekleding biedt u schier ontelbare mogelijkheden om uw entree en interieur te verfraaien met een resultaat waar u vele decennia plezier van kunt hebben. Met keuze uit vele kleurstellingen en designs in hout of kunststof kan uw trap er binnen een dag weer fris en up-to-date uitzien. Ook hier geldt uiteraard dat u na een verhelderend gesprek met de Mondea-adviseur meteen volledig inzicht krijgt over alle mogelijkheden voor het verfraaien van uw eigen trap.

Uw trap bekleden op duurzame wijze. Is dat dan meteen ook …. duur ?

De trap bekleden volgens het Mondea renovatieplan, zorgvuldig installatie met duurzame materialen als massief hout, laminaat of PVC treden die decennia lang meegaan, brengt natuurlijk kosten met zich mee. Kosten die afhankelijk zijn van de grootte en model van de trap, uw keuze voor de te gebruiken materialen en uiteraard de tijd die de Mondea monteurs aan de vernieuwing van uw trap besteden. Een precieze kostenbepaling voor traprenovatie bij u thuis kan gemaakt worden door de Mondea adviseur, wanneer hij de “beginsituatie” bij u thuis of in het bedrijf samen met u kan bekijken en uw wensen duidelijk in kaart kan brengen. Zo weet u vooraf exact waar u aan toe bent met een vrijblijvende offerte op maat.

Duurzaam trap bekleden geeft eigenlijk geen rommel en overbodige overlast.

De door Mondea ontwikkelde manier van duurzaam trap bekleden zorgt ervoor dat het werk veelal in 1 dag kan worden voltooid. Zonder hakken en breken beginnen de Mondea monteurs met het nauwkeurig opmeten van de oude treden, zagen gebeurt buiten en na montage wordt overbodig materiaal meteen ook netjes opgeruimd. U heeft er dus geen omkijken naar …. maar naderhand mag u natuurlijk zo vaak kijken naar uw nieuwe trap als u wil.

Trap bekleden op de Mondea manier is ook kiezen voor veiligheid.

De overzettreden die bij deze vorm van trap bekleden worden gebruikt zijn voorzien van een slipremmend geborsteld oppervlak. Antislip zonder de storende plastic strip. Duurzaam en kwalitatief hoogwaardig materiaal, dat bovendien op een dusdanige wijze wordt verlijmd dat uw veiligheid wordt gewaarborgd. Mondea geeft niet voor niets bijv. 12 jaar kwaliteitsgarantie op het doorslijten van al haar laminaat overzettreden. Ook de nieuwste generatie PVC-Tredes zijn van topkwaliteit.

trap-bekleden_eindproduct

Een vrijblijvend advies nodig over een trap bekleden?

Neem contact met ons op voor meer informatie of bekijk meer informatie over traprenovatie. U kunt altijd een afspraak maken met één van onze adviseurs voor een gedegen advies en exacte berekening bij u thuis.