Is trap verven geen optie meer?

Uw trap verven om zo de aanblik van een veelgebruikt onderdeel in uw woning op te frissen, kan in veel gevallen een afdoende “klusmaatregel” zijn. Maar wanneer de treden van uw trap inmiddels de nodige slijtage vertonen kan naast het visuele aspect ook de veiligheid in het geding komen. Op zo’n moment is traprenovatie alleszins het overwegen waard. Want u geeft dan niet alleen uw trap en vaak de hele hal een nieuwe aanblik; ook uit veiligheidsoogpunt is uw trap na een Mondea renovatie weer helemaal van deze tijd. Spreek het maar eens door met de Mondea adviseur.

Trap verven niet gebruiken als “lapmiddel”

Snel even de trap verven, dus een nieuw kleurtje aanbrengen, is in veel gevallende echt actuele situatie van uw huidige trap onderschatten. Slijtage van vroeger aangebrachte verf of bekleding of krassen en deuken in de treden zijn met verven moeilijk blijvend weg te werken. Toch wilt u graag een hippe en strakke trap, die onderhoudsarm is. Mondea traprenovatie biedt hier een prima oplossing. Door het plaatsen van zgn. overzettreden met anti-slip oppervlak zorgt u niet alleen voor een veilige oplossing, maar doordat u de keuze heeft uit een zeer breed gamma aan materialen, kleuren en dessins geeft u uw trap meteen ook een complete upgrade. En dus ook nooit meer trap verven.

Trap verven kost soms meer tijd dan renovatie

De tijd die in het trap verven wordt gestoken zou wel eens langer kunnen zijn dan de tijd die de Mondea installateurs nodig hebben om uw trap volledig te vernieuwen met Mondea’s traprenovatie methode. Vaak al binnen 1 werkdag, zonder hakken, breken en rommel kunnen de Mondea vakmensen uw trap volledig vernieuwd gebruiksklaar hebben. Door snelle montage, zaagwerk dat buiten wordt gedaan en een schat aan ervaring is een optimaal resultaat sneller bereikt dan menigeen vooraf zou hebben gedacht.

Trap verven… of toch eens denken aan renovatie?

Bekijk de foto’s van voor-na situaties op de Mondea site en waarschijnlijk krijgt u ook zelf inspiratie om misschien wel een andere stijl voor uw trap in uw woning te introduceren. Wilt u meer weten over alle mogelijkheden, het beschikbare assortiment aan dessins en materialen en zeker ook de kosten? Neem dan vrijblijvend contact op met de Mondea adviseur. Hij kan bij u thuis precies beoordelen wat voorde beste oplossing is en welk prijskaartje hiermee gemoeid is.