Verbeter uw trap met een traprenovatie

Is het nodig uw trap op te geven voor een professionele traprenovatie in Borger? In dat geval bent u bij Mondea aan het juiste adres. Als bewezen familiebedrijf renoveren wij al ruim 30 jaar trappen van particulieren en bedrijven in Borger. Elke traprenovatie van ons heeft als resultaat een kwalitatieve, slipremmende en onderhoudsarme trap. Interesse hierin? Schakel ons in voor een traprenovatie in Borger.

traprenovatie borger

Wanneer een renovatie de oplossing is

Voldoet de stijl van uw trap niet meer geheel aan uw wensen? Of beginnen er slijtplekken zichtbaar te worden? Laat ons in deze gevallen langskomen voor een renovatie. Wij renoveren trappen met hoogstaand CPL Laminaat, massiefhout of PVC-Vinyl. U kunt kiezen uit allerhande kleuren en motieven. Ook is het toevoegen van LED-verlichting een interessante optie. Wat zijn uw wensen in Borger? Geef aan ons door wat wij voor u mogen betekenen aangaande die gewenste traprenovatie.

Wist u dit van onze aanpak in Borger?

Mondea werkt op diverse punten anders dan andere bedrijven. Zo gaan wij, misschien wel dankzij onze 30 jaar ervaring, voortdurend met de tijd mee. Wij houden de trends en ontwikkelingen in traprenovatie nauwlettend in de gaten. Ook denken wij graag met u mee. Zo kunnen we perfect maatwerk realiseren. Vraag onze specialisten om vrijblijvend advies. Wij wijzen u graag op alle mogelijkheden met uw trap in Borger. Met als gewenst resultaat een trap die uw pand naar een hoger niveau tilt.

Als u ons inschakelt voor een traprenovatie

Als u ons uw trap laat renoveren, realiseren wij precies dat resultaat dat u wenst. Maar u geniet van nog veel meer voordelen. Wist u bijvoorbeeld al dat een renovatie stukken voordeliger is dan een compleet nieuwe trap? En omdat een renovatie meestal maar één dag duurt, ondervindt u weinig tot geen hinder van onze klus. Wij hoeven geen hak- of breekwerk te verrichten en ruimen onze spullen naderhand weer netjes op. Is dit wat u wenst? Maak vandaag nog een afspraak met ons.

Toe aan een traprenovatie in Borger?

Behoeft uw trap in Borger een welverdiende make-over? Schakel hiervoor de specialisten van Mondea in. Maak een afspraak door te bellen naar 085 489 479 2 of mail uw wensen naar info@mondea.nl. Wenst u een aantrekkelijke, veilige en kwalitatieve trap? Wij verzorgen graag die benodigde traprenovatie in Borger!