Overweegt u een traprenovatie?

Overweegt u een professionele traprenovatie in Coevorden? Maak dan een afspraak met de specialisten van Mondea. Als bewezen familiebedrijf weten wij elk soort trap op te knappen. De afgelopen 30 jaar hebben we al vele trappen van particulieren en bedrijven in Coevorden mogen opknappen. Na elke traprenovatie staat er een kwalitatieve, slipremmende en onderhoudsarme trap als resultaat. Is dit ook wat u wenst? Geef uw wensen aangaande een traprenovatie in Coevorden aan ons door.

traprenovatie coevorden

Verschillende mogelijkheden in renovatie

Als wij trappen mogen renoveren, doen wij dit met behulp van hoogstaand CPL Laminaat, massiefhout en PVC-Vinyl. U heeft bij ons de keus uit verschillende kleuren en motieven. En wat dacht u van LED-verlichting? Wij brengen uw trap graag precies weer in die stijl die u wenst. Eventuele slijtplekken zijn na ons bezoek geheel verdwenen. Wij horen graag wat de reden van de renovatie in Coevorden is. Zo kunnen we precies realiseren wat u wenst. Geef vandaag nog uw wensen aangaande de traprenovatie aan ons door.

Wist u dat wij zo te werk gaan in Coevorden?

Onze specialisten leveren graag maatwerk. Daarom denken wij, desgewenst en geheel vrijblijvend, met u mee. Laat ons u wijzen op alle mogelijkheden die er zijn met uw trap in Coevorden. Omdat alle vakmensen van Mondea de trends en ontwikkelingen in traprenovatie nauwlettend in de gaten houden, kunnen wij uw pand eenvoudig naar een hoger niveau tillen. Wij maken alleen gebruik van hoogwaardige materialen, leveren ambachtelijk vakwerk en luisteren aandachtig naar uw wensen.

Op deze wijze realiseren wij een traprenovatie

Als wij ingezet worden voor een renovatie, zijn wij meestal al na één dag klaar met onze werkzaamheden. Hierdoor ondervindt u weinig tot geen hinder van onze aanwezigheid in uw pand. Daarnaast hoeven we geen hak- of breekwerk te verrichten. Is de klus klaar? Dan ruimen we onze spullen uiteraard weer netjes op. Naast onze professionele en vakkundige werkwijze, is er nóg een reden waarom kiezen voor een renovatie verstandig is. Het is namelijk stukken voordeliger dan een compleet nieuwe trap. Overtuigd? Maak een afspraak!

Laat ons die traprenovatie in Coevorden verzorgen

Wij geven uw trap in Coevorden graag die gewenste make-over. Maak hiervoor een afspraak met de specialisten van Mondea. Bel naar 085 489 479 2 of stuur een e-mail met daarin uw wensen naar info@mondea.nl. Als u een aantrekkelijke, veilige en kwalitatieve trap wenst, is het tijd voor een traprenovatie in Coevorden!